PlacesMap.net

World Places Map Directory
Home - Albania - Elbasan - Aleksander Xhuvani University
Place Type : University
Address : Rruga Rinia, Elbasan, Albania
Coordinate : 41.1220549, 20.0793386
Phone : +355 69 550 6473
Rating : 4.30
Website : www.uniel.edu.al
Aleksander Xhuvani University Aleksander Xhuvani University Aleksander Xhuvani University Aleksander Xhuvani University Aleksander Xhuvani University Aleksander Xhuvani University Aleksander Xhuvani University Aleksander Xhuvani University Aleksander Xhuvani University Aleksander Xhuvani University Aleksander Xhuvani University Aleksander Xhuvani University Aleksander Xhuvani University
Like this? Embed to your site
Outdated / incorrect informations? Suggest an Edit

Comments:

kleanti hoxha (15/09/2017 07:06)
universiteti me i mire me prespektiva te larta dhe planisime sipas ligjit europian

Mikel Toromani (28/12/2016 00:20)
Good

Denisa Ismaili (06/03/2016 22:18)
Denisa Ismaili

Other Places:

1. Shkolla Fillore "Parret"
Albania
Coordinate: 41.1342578, 19.847939

2. Kolegji Profesional i Tiranës
Njësia Bashkiake Nr.4, Kompleksi "Xhura",, Rruga Xhanfize Keko, Tiranë, Albania
Coordinate: 41.1100678, 20.0841705
Phone: +355 68 201 6116 (www.kolegjiprofesional.edu.al/ )

3. Ndermarrja e Trajtimit te Studentit(Konvikti Universitetit)
Elbasan, Albania
Coordinate: 41.1219526, 20.0811926

4. Universiteti A.Xhuvani , Ekonomiku
Elbasan, Albania
Coordinate: 41.1164782, 20.0886783
(uniel.ems.al/ )

5. Universiteti A.Xhuvani , Infermeria
Elbasan, Albania
Coordinate: 41.1254146, 20.080722
(uniel.ems.al/ )

6. Fakulteti Ekonomik
Elbasan, Albania
Coordinate: 41.1164329, 20.0886464

7. shkolla e mesme
Rruga Cezma e Vjeter, Albania
Coordinate: 40.9803111, 19.8896313

Copyright © 2016 - 2019
PlacesMap.net | About