PlacesMap.net

World Places Map Directory
Home - Albania - Vlorë - Angjeli Mobilieri
Place Type : Home Goods Store, Home Improvement, Home Decor
Address : Lagjia Kushtrimi, Rr. Arkobaleno, Nr.99, 9001 Vlorë, Albania
Coordinate : 40.4780882455, 19.4804978371
Phone : 00355682034602
Rating : -
Facebook : facebook.com/ mobilieri.angjeli
1.6K people like this.
Website : www.mobileriangjeli.com
Opening Hours :
Monday: 08:00 - 16:00
Tuesday: 08:00 - 16:00
Wednesday: 08:00 - 16:00
Thursday: 08:00 - 16:00
Friday: 08:00 - 16:00
Saturday: 08:00 - 16:00
Sunday: -
Like this? Embed to your site
Outdated / incorrect informations? Suggest an Edit or Request for Update
 Angjeli Mobilieri  Angjeli Mobilieri  Angjeli Mobilieri  Angjeli Mobilieri  Angjeli Mobilieri  Angjeli Mobilieri  Angjeli Mobilieri

Comments:

Facebook Admin (16/06/2018 18:44)
Design simplifies complications !!!Disenjuar dhe prodhuar ne #angjelimobilieri ! Vecantia e Kesaj dhome gjumi eshte ne krevatin forme rreth, I gjithi i veshur ne lekure te zeze. Garderoba me kanata Scorrevole . Per me shume detaje shfleto fotot! .

Facebook Admin (22/05/2018 18:47)
Aredim Banese Vlore.

Facebook Admin (31/03/2018 20:36)
Aredim Banese ne proces pune.

Facebook Admin (19/02/2018 15:12)
Code.Bar.Vlore. Mobiluar nga Angjeli Mobilieri

Facebook Admin (08/12/2017 17:41)
Neo classic home designe interior 😍😍

Facebook Admin (31/10/2017 18:23)
Mobilie Bizhurerish.

Facebook Admin (25/10/2017 18:20)
Projektim dhe zbatim per aredim banese

Facebook Admin (05/08/2017 12:59)
Projekte i realizuar nga Mobileri Angjeli. I urojm suksese te metejshme OPTIKA GENAOVA Tirane.🙂

Facebook Admin (20/09/2016 20:32)
Dhome femijesh
Copyright © 2016 - 2019
PlacesMap.net | About