PlacesMap.net

World Places Map Directory
Home - Albania - Vlorë - Beauty salon Nicol
Place Type : Beauty Salon
Address : 9703 Sarandë
Coordinate : 39.8739280359, 20.0044298172
Phone : 00355695731945
Parking : street
Rating : 4.90
Facebook : facebook.com/ beautysalonnicol
1.6K people like this.
Website : www.beauty-salon-nicol.business.site
Opening Hours :
Monday: 09:00 - 14:00
Tuesday: -
Wednesday: 09:00 - 14:00
Thursday: 09:00 - 14:00
Friday: 09:00 - 14:00
Saturday: 09:00 - 14:00
Sunday: 09:00 - 14:00
Like this? Embed to your site
Outdated / incorrect informations? Suggest an Edit or Request for Update
 Beauty salon Nicol  Beauty salon Nicol  Beauty salon Nicol  Beauty salon Nicol  Beauty salon Nicol  Beauty salon Nicol  Beauty salon Nicol  Beauty salon Nicol  Beauty salon Nicol  Beauty salon Nicol  Beauty salon Nicol

Description:

Μανικιούρ/Πεντικιούρ

Comments:

Facebook Admin (01/04/2019 23:17)
#highlightshair #blondehair #blonde #haircut #hairtransformation #lovemyjob #hairoftheday #hairoftheday #hairtreatment #hairstyles #haircolorideas #beautysalonnicol

Facebook Admin (26/03/2019 04:57)
Seminar per profesionistet e fushes te parukerise nga @giovaniaguiarhair dhe stafin e tij nje prej 💇🏼‍♀️hair stylist me te famshem te italise👏👏👏

Facebook Admin (26/03/2019 04:55)
Seminar per profesionistet e fushes te parukerise nga @giovaniaguiarhair dhe stafin e tij nje prej 💇🏼‍♀️hair stylist me te famshem te italise👏👏👏

Facebook Admin (26/03/2019 04:47)
Seminar per profesionistet e fushes te parukerise nga @giovaniaguiarhair dhe stafin e tij nje prej 💇🏼‍♀️hair stylist me te famshem te italise👏👏👏

Facebook Admin (24/03/2019 01:07)
💇🏼‍♀️#instahair #haircolor 🤩#colortransformation #colorista #ombrehair #highlights #haircut #hairstyle #instabeauty #hairtransformation #haircolor #hair #beautysalon #perfecthairday #haircare #hairdresser #hairdressers #ombrecolor #hair #perfecthair #perfectblonde #blondehair #blondehair #blondebalayage #beautysalonsarande

Facebook Admin (19/03/2019 19:03)
Before&After 💇🏼‍♀️#instahair #haircolor 🤩#haircut #hair #colortransformation #colorista #ombrehair #highlights #haircut #hairstyle #instabeauty #hairtransformation #haircolor #hair #beautysalon #perfecthairday #haircare #hairdresser #hairdressers #ombrecolor #hair #perfecthair #perfectblonde #blondehair #blondehair #blondebalayage #beautysalonsarande

Facebook Admin (19/03/2019 19:01)
Before&After 💇🏼‍♀️#instahair #haircolor 🤩#colortransformation #colorista #ombrehair #highlights #haircut #hairstyle #instabeauty #hairtransformation #haircolor #hair #beautysalon #perfecthairday #haircare #hairdresser #hairdressers #ombrecolor #hair #perfecthair #perfectblonde #blondehair #blondehair #blondebalayage #beautysalonsarande

Facebook Admin (19/03/2019 19:01)
💇🏼‍♀️#instahair #haircolor 🤩#colortransformation #colorista #ombrehair #highlights #haircut #hairstyle #instabeauty #hairtransformation #haircolor #hair #beautysalon #perfecthairday #haircare #hairdresser #hairdressers #ombrecolor #hair #perfecthair #perfectblonde #blondehair #blondehair #blondebalayage #beautysalonnicol #sarande #sarandë

Facebook Admin (19/03/2019 18:59)
#hairstyles #hair #curls #promhair #beauty #instahair #makeup #haircut #haircolor #haircolorist #beautysalonnicol #sarande #sarandë

Facebook Admin (17/03/2019 02:36)
#hairstyle #hairstyles #hair #haircolor #messyupdo #hairtransformation #hairs #weddingdress #weddinghair #updo #wedding #weddingmakeup #makeup #ilovemyjob #curlyhairstyles #curls #blackhair #perfecthair #beauty #beautysalonnicol #sarande

Facebook Admin (16/03/2019 21:24)
BRAZILIAN KERATIN TREATMENT Floke i drejte per 4-6 muaj. Flokët tona kalojnë përditë në sprova të ndryshme si dieta, stresi, ndotja dhe faktorë të tjerë të jashtëm ambientalë, përdorimi i pjastrës, dekolorimi…. Në fakt ajo që ne nuk dimë është se keratina e flokëve është ajo e cila dëmtohet. Kjo është lënda e parë e flokëve e cila është e qëndrueshme dhe fleksibël. Për fat të keq, ajo nuk është në gjendje të vetë-shërohet. Tregu farmaceutik sjellë një përgjigje për këtë problem, trajtime me keratina deri në 100% bimore e cila ka ADN të njëjtë me keratinën që gjendet në flokun tonë, për të rikthyer ato shtresa të keratinës të cilat eventualisht janë dëmtuar dhe janë larguar. #braziliankeratin #hairtreatment #hair #hairtransformation #hairtherapy #brazilianblowout #straighthair#hair #hairstyles #haircut #haircolor #instahair

Facebook Admin (07/02/2019 13:50)
BRAZILIAN KERATIN TREATMENT Floke i drejte per 4-6 muaj. Flokët tona kalojnë përditë në sprova të ndryshme si dieta, stresi, ndotja dhe faktorë të tjerë të jashtëm ambientalë, përdorimi i pjastrës, dekolorimi…. Në fakt ajo që ne nuk dimë është se keratina e flokëve është ajo e cila dëmtohet. Kjo është lënda e parë e flokëve e cila është e qëndrueshme dhe fleksibël. Për fat të keq, ajo nuk është në gjendje të vetë-shërohet. Tregu farmaceutik sjellë një përgjigje për këtë problem, trajtime me keratina deri në 100% bimore e cila ka ADN të njëjtë me keratinën që gjendet në flokun tonë, për të rikthyer ato shtresa të keratinës të cilat eventualisht janë dëmtuar dhe janë larguar. #braziliankeratin #hairtreatment #hair #hairtransformation #hairtherapy #brazilianblowout #straighthair#hair #hairstyles #haircut #haircolor #instahair

Facebook Admin (04/02/2019 04:31)
#hairstyle #hairstyles #hair #haircolor #hairtransformation #hairs #weddingdress #weddinghair #updo #wedding #weddingmakeup #makeup #ilovemyjob #curlyhairstyles #curls #blackhair #perfecthair #beauty #beautysalonnicol #sarande #haircolors #haircutsforwomen

Facebook Admin (04/02/2019 04:24)
Before&After #instahair #haircolor #colortransformation #colorista #ombrehair #highlights #haircut #hairstyle #instabeauty #hairtransformation #haircolor #hair #beautysalon #perfecthairday #haircare #hairdresser #hairdressers #ombrecolor #hair #perfecthair #perfectblonde #blondehair #blondehair #blondebalayage #beautysalonsarande @ Sarandë

Facebook Admin (04/02/2019 04:19)
Before&After #instahair #haircolor #colortransformation #colorista #ombrehair #highlights #haircut #hairstyle #instabeauty #hairtransformation #haircolor #hair #beautysalon #perfecthairday #haircare #hairdresser #hairdressers #ombrecolor #hair #perfecthair #perfectblonde #blondehair #blondehair #blondebalayage #beautysalonsarande #hair #haircut #hairoftheday #hairdresser #instahair

Facebook Admin (04/02/2019 04:16)
Time for change 💇🏼‍♀️#haircut #haircutsforwomen #hair #hairoftheday #hairstyles #hairdresser #hairideas @ Sarandë

Facebook Admin (26/01/2019 04:28)
Before&After 💇🏼‍♀️#instahair #haircolor 🤩#extensions #hairextension #colortransformation #colorista #ombrehair #highlights #haircut #hairstyle #instabeauty #hairtransformation #haircolor #hair #beautysalon #perfecthairday #haircare #hairdresser #hairdressers #ombrecolor #hair #perfecthair #perfectblonde #blondehair #blondehair #blondebalayage #beautysalonsarande @ Sarandë

Facebook Admin (24/01/2019 21:54)
#haircut💇🏼‍♀️ #haircut✂️ #haircolor #haircolorist #hairoftheday #redhairgirl #redhair #perfectcolor #wella #wellahaircolor #wellareds #hairtransformation #hair #hairstyles

Facebook Admin (21/01/2019 16:11)
Before&After 💇🏼‍♀️#instahair #haircolor 🤩#colortransformation #colorista #ombrehair #highlights #haircut #hairstyle #instabeauty #hairtransformation #haircolor #hair #beautysalon #perfecthairday #haircare #hairdresser #hairdressers #ombrecolor #hair #perfecthair #perfectblonde #blondehair #blondehair #blondebalayage #beautysalonsarande @ Sarandë

Facebook Admin (25/09/2018 13:34)
#hairstyle #hairstyles #hair #haircolor #hairtransformation #hairs #weddingdress #weddinghair #updo #wedding #weddingmakeup #makeup #ilovemyjob #curlyhairstyles #curls #blackhair #perfecthair #beauty #beautysalonnicol #sarande

Facebook Admin (25/09/2018 13:30)
#hairstyle #hairstyles #hair #haircolor #hairtransformation #hairs #weddingdress #weddinghair #updo #wedding #weddingmakeup #makeup #ilovemyjob #curlyhairstyles #curls #blackhair #perfecthair #beauty #beautysalonnicol #sarande

Facebook Admin (25/09/2018 13:30)
#hairstyle #hairstyles #hair #haircolor #hairtransformation #hairs #weddingdress #weddinghair #updo #wedding #weddingmakeup #makeup #ilovemyjob #curlyhairstyles #curls #blackhair #perfecthair #beauty #beautysalonnicol #sarande

Facebook Admin (25/09/2018 13:27)
#hairstyle #hairstyles #hair #haircolor #hairtransformation #hairs #weddingdress #weddinghair #updo #wedding #weddingmakeup #makeup #ilovemyjob #curlyhairstyles #curls #blackhair #perfecthair #beauty #beautysalonnicol #sarande

Facebook Admin (24/09/2018 13:34)
#hairstyle #hairstyles #hair #haircolor #hairtransformation #hairs #weddingdress #weddinghair #updo #wedding #weddingmakeup #makeup #ilovemyjob #curlyhairstyles #curls #blackhair #perfecthair #beauty #beautysalonnicol #sarande

Facebook Admin (24/09/2018 13:33)
#hairstyle #hairstyles #hair #haircolor #hairtransformation #hairs #weddingdress #weddinghair #updo #wedding #weddingmakeup #makeup #ilovemyjob #curlyhairstyles #curls #blackhair #perfecthair #beauty #beautysalonnicol #sarande

Facebook Admin (24/09/2018 13:33)
#hairstyle #hairstyles #hair #haircolor #hairtransformation #hairs #weddingdress #weddinghair #updo #wedding #weddingmakeup #makeup #ilovemyjob #curlyhairstyles #curls #blackhair #perfecthair #beauty #beautysalonnicol #sarande

Facebook Admin (24/09/2018 13:32)
#hairstyle #hairstyles #hair #haircolor #hairtransformation #hairs #weddingdress #weddinghair #updo #wedding #weddingmakeup #makeup #ilovemyjob #curlyhairstyles #curls #blackhair #perfecthair #beauty #beautysalonnicol #sarande

Facebook Admin (24/09/2018 04:19)
#hairstyle #hairstyles #hair #haircolor #hairtransformation #hairs #weddingdress #weddinghair #updo #wedding #weddingmakeup #makeup #ilovemyjob #curlyhairstyles #curls #blackhair #perfecthair #beauty #beautysalonnicol #sarande @ Sarandë

Facebook Admin (24/09/2018 01:11)
Ju njoftojme se ne muajt ne vazhdim dita e Hene do te jete pushim. Faleminderit!

Facebook Admin (16/09/2018 03:31)
#instahair #haircolor #colortransformation #colorista #ombrehair #highlights #haircut #hairstyle #instabeauty #hairtransformation #haircolor #hair #beautysalon #perfecthairday #haircare #hairdresser #hairdressers #ombrecolor #hair #perfecthair #blondebalayage

Facebook Admin (14/09/2018 15:10)
#highlights #hairstyle #hair #haircolor #haircut #blondehair #ombre #balayagehighlights #balayageombre #balayage #beautysalonnicol

Facebook Admin (04/09/2018 00:53)
NJOFTIM
Nga data 3 shtator deri me date 13 shtator ne sallon nuk kryhen sherbime te parukerise. Salloni do te jete i hapur per sherbimet e estetikes.
Faleminderit!

Facebook Admin (03/09/2018 05:16)
#hairstyle #hairupdo #hair #hairideas #blackhair #wedinghair #promhairstyles #makeup #instahair #beauty #beautysalonnicol #sarande @ Sarandë

Facebook Admin (30/08/2018 22:23)
BRAZILIAN KERATIN TREATMENT Është një kombinim ristrukturimi me proteina që i përforcon flokët. Kombinimi i proteinave me aminoacide lejon ndryshim të përkohshëm në strukturën e fibrave në flokë, duke i bërë flokët të krihen më lehtë, të duken më buta dhe me plotë shkëlqim. #brazilianhair #keratin #keratintreatment #bestproduct #straight_hair #permanentstraight #4-6months#brazilianhair #instahair #hairtransformation #hairstyle #haircut #hair #haircolor #haircare #beautyhair @beautysalonnicolsarande

Facebook Admin (30/08/2018 04:15)
BRAZILIAN KERATIN TREATMENT Është një kombinim ristrukturimi me proteina që i përforcon flokët. Kombinimi i proteinave me aminoacide lejon ndryshim të përkohshëm në strukturën e fibrave në flokë, duke i bërë flokët të krihen më lehtë, të duken më buta dhe me plotë shkëlqim. #brazilianhair #keratin #keratintreatment #bestproduct #straight_hair #permanentstraight #4-6months#brazilianhair #instahair #hairtransformation #hairstyle #haircut #hair #haircolor #haircare #beautyhair @beautysalonnicolsarande @ Sarandë

Facebook Admin (29/08/2018 00:33)
#hairstyle #hairstyles #hair #hairdo #hairupdo #hairs #haircare #hairtransformation #haircut #makeup #curlyhair #curls #curlyhairstyles #longhairstyles #longhair @ Sarandë

Facebook Admin (28/08/2018 23:12)
After&before #instahair #haircolor #colortransformation #colorista #ombrehair #highlights #haircut #hairstyle #instabeauty #hairtransformation #haircolor #hair #beautysalon #perfecthairday #haircare #hairdresser #hairdressers #ombrecolor #hair #perfecthair #perfectblonde #blondehair #blondehair #blondebalayage @ Sarandë

Facebook Admin (24/08/2018 03:57)
Nails by @cinderella.nail.studio @beautysalonnicol #nails #nude #ombrenails nails #nailstagram💅 ❤️ #nails💅 #nailsofinstagram #nailart #bestproduct #thuyanails #nailcare #nails

Φαίη Τσιάβου
Εξαιρετική ...

Κατερίνα Γιάννη
🌟🌟🌟🌟🌟❤❤❤

Sharon Afrakoff
Lovely girls and very professional. Very happy with my hair. From Sydney Australia ��

Nardi Mehmeti
Nikol me krah te lehta.

Gezuar pashket:)

Te uroj sa me shtme pune dhe para:))

Mish Mash
Had infills done today and received lovely service. Lashes look great. Thanks ladies :) from Sydney Australia

Marthe Amsterdam
So kind and so professional, will recommand for sure!

Madelaine Baddiley
I am so happy with my pixie cut today! Better than my hair dresser in Australia! Thank you!!

Lory Melka Zotou
Εξαιρετική....

Jae Riden
Nicol had to fix another person's bad cut and she did a great job! I feel (and look) so much better than before! All for less than €10. Thank you!

Dorian-eli Ramolli Ndini
Καταπληκτικά και τα δύο κορίτσια και πολύ επαγγελματιες ��ευχαριστούμε πολύ και για τα κουρέματα των παιδιών μου και το δικό μου �Καλή συνέχεια �
Copyright © 2016 - 2019
PlacesMap.net | About