PlacesMap.net

World Places Map Directory
Home - Albania - Durrësit - Belize Travel & Tours2 Durres
Place Type : Travel Agency, Tour Agency
Address : Lagja 4 "Rruga Egnatia" Prane kendit te lojerave, Dures, Durrës, Albania
Coordinate : 41.31827, 19.45344
Phone : +355698673970
Rating : 4.50
Facebook : facebook.com/ Belize-Travel-Tours2-Durres-635..
159 people like this.
 Belize Travel & Tours2 Durres  Belize Travel & Tours2 Durres  Belize Travel & Tours2 Durres
Like this? Embed to your site
Outdated / incorrect informations? Suggest an Edit or Request for Update

Comments:

Facebook Admin (28/04/2015 15:21)
FUNDJAVË PLOT NGJYRA DETI NË LEFKADA VENDET E #FUNDIT Nisja:01.05 –3 ditë, 165 € ⋙ Të Përfshira: ✔ Transporti Komod Tiranë - Lefkada vajtje ardhje... ✔ Transfertat si në program ✔ Akomodimi në hotel 3*** 2 netë me mengjes ✔ Udhëtimi dhe dreka në Anije ✔ Darka në Tavernë ✔Asistenca jonë gjatë gjithë kohës BELIZE TRAVEL & TOURS2 DURRES "TRAVEL THE WORLD WITH US!" Lagja 4 "Rruga Egnatia" Prane kendit te lojerave Dures, Durrës, Albania Email: belizetravel2@gmail.com Mobile: +355697923111
See More

Facebook Admin (28/04/2015 15:19)
MELIA SHARM - 749 € All Inclusive - Sharm el Sheikh Nisja 14 Korrik - 7 dite BELIZE TRAVEL & TOURS2 DURRES "TRAVEL THE WORLD WITH US!"... Lagja 4 "Rruga Egnatia" Prane kendit te lojerave Dures, Durrës, Albania Email: belizetravel2@gmail.com Mobile: +355697923111
See More

Facebook Admin (25/04/2015 22:41)
Mirada Del Mar 5*, Ultra All Inclusive, Kemer, - 7 Ditë €569. - Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri më 15 Prill dhe Nisje gjatë gjithë sezonit. - Çmimi €569 për person për 6 netë, Nisje 28 Maj. - Çmimi €689 për person për 7 netë, Nisje 3 Qershor.... - Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë. BELIZE TRAVEL & TOURS2 DURRES "TRAVEL THE WORLD WITH US!" Lagja 4 "Rruga Egnatia" Prane kendit te lojerave Dures, Durrës, Albania Email: belizetravel2@gmail.com Mobile: +355697923111
See More

Facebook Admin (25/04/2015 22:39)
Kirman Sidera Luxury Resort and SPA 5*, Ultra All Inclusive, Alanya, 7 Ditë €539. - Zbritje 30% për Rezervime të Hershme deri më 30 Prill dhe Nisje gjatë gjithë sezonit. - Çmimi €539 për person për 6 netë Nisja 28 Maj. - Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë. BELIZE TRAVEL & TOURS2 DURRES... "TRAVEL THE WORLD WITH US!" Lagja 4 "Rruga Egnatia" Prane kendit te lojerave Dures, Durrës, Albania Email: belizetravel2@gmail.com Mobile: +355697923111
See More

Facebook Admin (25/04/2015 22:36)
Vikingen Quality Resort and SPA 5*, Ultra All Inclusive, Alanya, - 7 Ditë €438. - Zbritje 25% për Rezervime të Hershme deri më 30 Prill dhe Nisje gjatë gjithë sezonit. - Çmimi €438 për person për 6 netë, Nisje 28 Maj. - Çmimi €555 për person për 7 netë, Nisje 3 Qershor.... - Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë BELIZE TRAVEL & TOURS2 DURRES "TRAVEL THE WORLD WITH US!" Lagja 4 "Rruga Egnatia" Prane kendit te lojerave Dures, Durrës, Albania Email: belizetravel2@gmail.com Mobile: +355697923111
See More

Facebook Admin (25/04/2015 22:32)
Club Phaselis Rose 5*, Ultra All Inclusive, Kemer, - 7 Ditë €567. - Zbritje 20% për Rezervime të Hershme deri më 30 Prill dhe 2 Fëmijë FALAS deri 11 vjeç. - Çmimi €567 për person për 6 netë Nisja 28 Maj. - Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.... BELIZE TRAVEL & TOURS2 DURRES "TRAVEL THE WORLD WITH US!" Lagja 4 "Rruga Egnatia" Prane kendit te lojerave Dures, Durrës, Albania Email: belizetravel2@gmail.com Mobile: +355697923111
See More

Facebook Admin (25/04/2015 22:29)
Vikingen Infinity 5*, Ultra All Inclusive, Alanya, - 7 Ditë €473. - Zbritje 20% për Rezervime të Hershme deri më 30 Prill dhe Nisje gjatë gjithë sezonit. - Çmimi €473 për person për 6 netë, Nisje 28 Maj. - Çmimi €603 për person për 7 netë, Nisje 3 Qershor.... - Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë. BELIZE TRAVEL & TOURS2 DURRES "TRAVEL THE WORLD WITH US!" Lagja 4 "Rruga Egnatia" Prane kendit te lojerave Dures, Durrës, Albania Email: belizetravel2@gmail.com Mobile: +355697923111
See More

Facebook Admin (25/04/2015 16:34)
Messonghi Beach 3*, All Inclusive, Korfuz, - 7 Netë €192. - Zbritje 12% për Rezervime të Hershme deri 15 Maj dhe për Nisje gjatë gjithë sezonit. - Çmimi 192€ për person për 7 netë për nisje më 8 Maj. - Shtesa 55€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.... BELIZE TRAVEL & TOURS2 DURRES "TRAVEL THE WORLD WITH US!" Lagja 4 "Rruga Egnatia" Prane kendit te lojerave Dures, Durrës, Albania Email: belizetravel2@gmail.com Mobile: +355697923111
See More

Facebook Admin (25/04/2015 16:32)
Pranverë në Amsterdam, - 8 Ditë €399, Nisje më 15 Maj. - Vizitohen: Amsterdam, Mynih, Pragë, Zadar, Dubrovnik, Ljubljanë, Salszburg, Budapest, Beograd. - Fjetje 3 netë në Amsterdam, 1 natë në Zadar, 1 natë në Mynih. 1 natë në Pragë dhe 1 natë në Beograd. - Udhëtimi me autobus ... - Shoqërues Shqiptar gjtë udhëtimit. BELIZE TRAVEL & TOURS2 DURRES "TRAVEL THE WORLD WITH US!" Lagja 4 "Rruga Egnatia" Prane kendit te lojerave Dures, Durrës, Albania Email: belizetravel2@gmail.com Mobile: +355697923111
See More

Facebook Admin (25/04/2015 16:28)
Pranverë në Pragë, - 7 Ditë €329, Nisje më 7 Maj. - Vizitohen: Pragë, Karlovy Vari, Vjenë, Dubrovnik, Split, Zagreb, Graz, Budapest, Beograd dhe Prishtinë. - Fjetje: 3 netë në Pragë, 1 natë në Split, 1 natë në Vjenë dhe 1 natë në Beograd. - Udhëtimi me autobus Tiranë - Split - Zagreb - Vjenë - Pragë - Budapest - Beograd - Prishtinë - Tiranë.... BELIZE TRAVEL & TOURS2 DURRES "TRAVEL THE WORLD WITH US!" Lagja 4 "Rruga Egnatia" Prane kendit te lojerave Dures, Durrës, Albania Email: belizetravel2@gmail.com Mobile: +355697923111
See More

Facebook Admin (25/04/2015 16:25)
Pranverë në Strugë, - 3 Ditë €59, Nisja më 1 Majl. - Vizitohet: Strugë dhe Ohër. - Fjetje 2 netë Hotel Ambienti 4* në Strugë, Mëngjeset, Drekat dhe Darkat në Hotel. - Udhëtimi me autobus ... - Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit. BELIZE TRAVEL & TOURS2 DURRES "TRAVEL THE WORLD WITH US!" Lagja 4 "Rruga Egnatia" Prane kendit te lojerave Dures, Durrës, Albania Email: belizetravel2@gmail.com Mobile: +355697923111
See More

Facebook Admin (25/04/2015 16:23)
Pranverë në Sofje, - 3 Ditë €99, Nisje më 1 Maj. - Vizitohet Sofje. Fjetje, Mëngjese dhe Darka për 2 netë qënrimi në Hotel 4*. - Transfertat dhe Shëtitjet sipas Programit me Autobus - Shoqërues Shqiptar gjatë Udhëtimit.... BELIZE TRAVEL & TOURS2 DURRES "TRAVEL THE WORLD WITH US!" Lagja 4 "Rruga Egnatia" Prane kendit te lojerave Dures, Durrës, Albania Email: belizetravel2@gmail.com Mobile: +355697923111
See More

Facebook Admin (25/04/2015 16:20)
Pranverë në Stamboll, Selanik dhe Sofje, - 5 Ditë €199, Nisja më 21 Maj. - Vizitohet: Stamboll, Selanik dhe Sofje. - Fjetje: 2 netë në Stamboll, 1 natë në Selanik dhe 1 natë në Sofje. Udhëtimi me autobus ... - Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit. BELIZE TRAVEL & TOURS2 DURRES "TRAVEL THE WORLD WITH US!" Lagja 4 "Rruga Egnatia" Prane kendit te lojerave Dures, Durrës, Albania Email: belizetravel2@gmail.com Mobile: +355697923111
See More

Facebook Admin (25/04/2015 16:18)
Pranverë në Vjenë dhe Budapest, - 5 Ditë - €279, Nisja më 28 Maj. - Vizitohen: Dubrovnik, Split, Zagreb, Graz, Vjenë, Budapest, Beograd dhe Prishtinë, - Fjetje 1 natë në Vjenë, 1 natë në Budapest, 1 natë në Split dhe 1 natë në Beograd. BELIZE TRAVEL & TOURS2 DURRES... "TRAVEL THE WORLD WITH US!" Lagja 4 "Rruga Egnatia" Prane kendit te lojerave Dures, Durrës, Albania Email: belizetravel2@gmail.com Mobile: +355697923111
See More

Facebook Admin (22/04/2015 17:55)
Pranverë në Selanik, - 3 Ditë €89, Nisja më 1 Maj. - Vizitohet: Selanik - Fjetje 2 netë Hotel 3* në Selanik. - Udhëtimi me autobus ... - Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit. BELIZE TRAVEL & TOURS2 DURRES "TRAVEL THE WORLD WITH US!" Lagja 4 "Rruga Egnatia" Prane kendit te lojerave Dures, Durrës, Albania Email: belizetravel2@gmail.com Mobile: +355697923111
See More

Facebook Admin (22/04/2015 17:29)
FUNDJAVË PLOT NGJYRA DETI NË LEFKADA Nisja:01.05 –3 ditë, 165 € ⋙ Të Përfshira: ✔ Transporti Komod Tiranë - Lefkada vajtje ardhje ✔ Transfertat si në program... ✔ Akomodimi në hotel 2 netë me mengjes ✔ Udhëtimi dhe dreka në Anije ✔ Darka në Tavernë ✔ Asistenca jonë gjatë gjithë kohës BELIZE TRAVEL & TOURS2 DURRES "TRAVEL THE WORLD WITH US!" Lagja 4 "Rruga Egnatia" Prane kendit te lojerave Dures, Durrës, Albania Email: belizetravel2@gmail.com Mobile: +355697923111
See More

Facebook Admin (17/04/2015 00:18)
RIU KAYA PALAZZO - Cmimi 789 € - Palazzo All Inclusive - Belek - Nisje 29 Maj - 7 dite BELIZE TRAVEL & TOURS2 DURRES... "TRAVEL THE WORLD WITH US!" Lagja 4 "Rruga Egnatia" Prane kendit te lojerave Dures, Durrës, Albania Email: belizetravel2@gmail.com Mobile: +355697923111
See More

Facebook Admin (08/04/2015 15:00)
Riu Kaya Palazzo Golf 5*L, Ultra All Inclusive, Belek, - 7 Netë €779. - Zbritje 30% për Rezervime të Hershme deri 30 Prill dhe Nisje gjatë gjithë sezonit.. - Çmimi €779 për person për 6 netë, Nisja më 28 Maj. - Çmimi €934 për person për 7 netë, Nisja më 3 Qershor.... - Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë. BELIZE TRAVEL & TOURS2 DURRES "TRAVEL THE WORLD WITH US!" Lagja 4 "Rruga Egnatia" Prane kendit te lojerave Dures, Durrës, Albania Email: belizetravel2@gmail.com Mobile: +355697923111
See More

Facebook Admin (08/04/2015 14:57)
Hellinis 3*, All Inclusive, Korfuz, - 7 Netë €276. - Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri 30 Prill dhe për Nisje gjatë gjithë sezonit. - Çmimi 261€ për person për 7 netë për nisje më 5 Qershor. - Shtesa 55€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.... BELIZE TRAVEL & TOURS2 DURRES "TRAVEL THE WORLD WITH US!" Lagja 4 "Rruga Egnatia" Prane kendit te lojerave Dures, Durrës, Albania Email: belizetravel2@gmail.com Mobile: +355697923111
See More
Copyright © 2016 - 2019
PlacesMap.net | About