PlacesMap.net

World Places Map Directory
Home - Albania - Durrësit - DUNI AGENCY
Place Type : Travel Agency, Cruise Agency
Address : L.4, Rr. Egnatia, 2000 Durrës
Coordinate : 41.3176473418, 19.4524343641
Phone : 00355696076772
Rating : 5.00
Facebook : facebook.com/ duniagency.al
717 people like this.
Website : www.duniagency.al
Opening Hours :
Monday: 08:00 - 22:00
Tuesday: 08:00 - 22:00
Wednesday: 08:00 - 22:00
Thursday: 08:00 - 22:00
Friday: 08:00 - 22:00
Saturday: 08:00 - 22:00
Sunday: 08:00 - 22:00
Like this? Embed to your site
Outdated / incorrect informations? Suggest an Edit or Request for Update
 DUNI AGENCY

About The Business:

VENTOURIS FERRIES Albania!
►Durrës: • T. +3555696076772 | • E. info@duniagency.al
►Tiranë: • M. +355694087713 | • E. tirana@duniagency.al

Description:

DUNI AGENCY është përfaqësues i VENTOURIS FERRIES në Shqipëri, Kosovë e Maqedoni.
DUNI AGENCY ka 15 vjet që operon në tregun e udhëtimeve detare për passagjere. Kjo eksperience e maturuar në vite vjen më së fundi në ndihmë të gjithë atyre që udhëtojnë në segmentin detar nga DURRESI në qytetet bregdetare të Italisë.
Me kënaqësi vëmë re që u jemi larguar periudhës së udhëtimeve të vuajtura të viteve ’90 të shqiptarëve në Adriatik. Tashmë ka ardhur koha e udhëtimeve të qeta e të organizuara më së miri, në dhoma me hapesira dhe shërbime në anije që u ngjajnë gjithnjë e më shumë Crocierave dhe DUNI AGENCY është në përpjekje për të ofruar një shërbim sa më të detajuar e të përshtatshëm.

Comments:

Facebook Admin (03/04/2018 15:06)
Ju mirepresim!

Facebook Admin (11/03/2018 01:36)
Mos harroni te na vizitoni ne Mediterranean Tourism Fair 2018 qe zhvillohet tek Autocity Albania ne datat 6-7 Prill. Ju mirepresim!

Facebook Admin (04/03/2018 17:58)
Come and visit us!

Nila Alb
Sherbim i shkelqyer, komunikim dhe sjellje perfekte nga gjithe stafi i agjensise.
Copyright © 2016 - 2019
PlacesMap.net | About