PlacesMap.net

World Places Map Directory
Home - Albania - Elbasan - Dental Class
Place Type : Dentist, General Dentist
Address : Tek ish "Shtepia kultures", +355 Elbasan, Albania
Coordinate : 41.1121395467, 20.0845005505
Phone : +355696009986
Rating : 4.90
Facebook : facebook.com/ Dental-Class-1422743147980445/
2K people like this.
Outdated / incorrect informations? Suggest an Edit or Request for Update

Business Pictures:

 Dental Class Dental Class Dental Class Dental Class Dental Class Dental Class Dental Class Dental Class Dental Class Dental Class Dental Class Dental Class Dental Class

 

Comments:

Facebook Admin (21/03/2019 00:37)
Zevendesim i mungesave dhembore me imlante

Facebook Admin (22/02/2019 18:27)
Veneer Emax #Dental_class_pertej_pritshmerive

Facebook Admin (18/02/2019 16:23)
#Dental_Class_pertej_pritshmerive#

Facebook Admin (06/02/2019 17:47)
Punim i krijuar me full anatomi zirkon per te patur nje rezultat absolut funksional dhe estetik #Dental_class_pertej_pritshmerive#

Facebook Admin (05/02/2019 16:51)
Punim i kombinuar #Dental Class pertej pritshmerive#

Facebook Admin (31/01/2019 16:48)
Pacientet e Dental Class

Facebook Admin (22/01/2019 00:06)
Punim protetik i kombinuar per te arritur mastikim te gjith harkades #Dental Class pertej pritshmerive#

Facebook Admin (09/12/2018 22:33)
Dental Class (Pertej pricmerive)

Facebook Admin (22/11/2018 05:28)
Dental Class (Pertej pritcmeribe)

Facebook Admin (31/08/2018 22:40)
Full anatomi zirkon.Dental Class (Pertej pritshmerive)

Facebook Admin (28/08/2018 13:46)
Full anatomi zirkon Dental Class pertej prcmerive

Facebook Admin (19/06/2018 14:39)
Full Anatomi Zirkon

Facebook Admin (19/06/2018 14:39)
Full Anatomi Zirkon

Facebook Admin (28/08/2017 03:05)
Rikthim funksional dhe estetik e realizuar me ura fikse zirkoni

Facebook Admin (27/08/2017 18:46)
Ure fikse porcelan

Facebook Admin (24/08/2017 15:33)
Dental Class aty ku buzeqeshja miqesia dhe dashamiresia behen bashke. #PunimProtetikFiksZirkon
© Dental Class "Pertej pritshmerive"

Facebook Admin (20/08/2017 00:03)
Kur puna ne "Dental Class" i kalon kufijte e Shqiperise! #memiqteitalian
© Dental Class "Pertej pritshmerive"

Facebook Admin (18/08/2017 17:23)
Punim protetik fiks porcelan...
© Dental Class "Pertej pritshmerive"

Facebook Admin (30/03/2017 18:02)
Internacional Dental Show

Facebook Admin (30/03/2017 17:58)
Internacional Dental Show

Facebook Admin (25/02/2017 23:28)
Nje ore edukative per sensibilizimin oral ne ambjentet e shkolles "ARIANITI" © Dental Class "Pertej pritshmerive"

Facebook Admin (23/02/2017 22:52)
Punim protetik fiks e realizuar nepermjet shtifteve dhe urave te porcelanit per rikthemin funksional dhe estetik te gojes.
© Dental Class "Pertej pritshmerive"

Facebook Admin (08/02/2017 19:16)
Punim protetik fiks porcelan.
© Dental Class "Pertej pritshmerive"

Facebook Admin (06/01/2017 00:15)
Zevendesimi dhe ristrukturimi dhembor dhe i harkades se goje nepermpjet punimit protetik fiks porcelani...
© Dental Class "Pertej pritshmerive"

Facebook Admin (03/01/2017 20:04)
Punim protetik fiks (zirkon) i konbinuar me implante (teknika nje fazike,e realizuar pa kirurgji)
© Dental Class "Pertej pritshmerive"

Facebook Admin (27/10/2016 17:12)
Rikthimi morfologjik,estetik dhe i ekuilibrave te arkades dentare nepermjet ures fikse porcelan.
© Dental Class "Pertej pritshmerive"

Facebook Admin (23/10/2016 01:54)
Trajtimi protetik ne Antikitet

Vera Andrea Zoto
Super staf prefesional dhe duar arte komplimente te gjithev kenaqe si qe ju njoh

Rosetta Zendeli
Massima professionalità ,posto accogliente e confortevole, personale gentile. Provare per credere. complimenti a tutto lo staff soprattutto a dott. Besnik.

Urime per profesionalitetin e juaj.......

Renato Haxhiaj
Super cilësi, super shërbim. Ishte tamam "Përtej pritshmërive"

Jorida Çaça
Vendi ideal per shendetin e gojes tuaj!

Edvaldo Panxhi
Top team, top quality, top results.

Danilo Regazzoni
Altro che Moldavia qui quando si entra nn si mangia X un paio di giorni ma quando la bocca ė aposto mangi di tutto e nemmeno ti accorgi che il dottore ti abbia messo i denti nuovi X nn senti nulla ! Siete tutti dei fenomeni vi ringrazio di vero cuore !
Copyright © 2016 - 2019
PlacesMap.net | About