PlacesMap.net

World Places Map Directory
Home - Albania - Vlorë - Dinos Apartments, Ksamil, Albania
Place Type : Hotel, Locality, City
Address : Ksamil
Coordinate : 39.7689, 19.9997
Phone :
Rating : 5.00
Facebook : facebook.com/ DinosApartments
135 people like this.
 Dinos Apartments, Ksamil, Albania
Like this? Embed to your site
Outdated / incorrect informations? Suggest an Edit or Request for Update

About The Business:

Mendoni të kaloni pushime verore?! Mos hezitoni, "Dinos" Apartments ju pret për pushime të ënderuara, mahnitese e të paharruara. Ju Mirëpresim.

Description:

"Dinos" me një arkitekturë interësante bashkëkohore, me një komoditet modern
e ambjente të larmishme përbehet prej 6 hyrjesh te pajisura me
TV, Kondicionim, Frigobar, Internet, Ballkone tj. Parkim te siguuruar.

Vila ndodhet në një pozicion me panoramë të mrekullueshme
të detit Jonë,liqenit të Butrintit dhe gjerlberimit të perhershëm.
Dhomat janë të ideuara me elegancë të gjitha me balkone,
të pajisura me mjetet më moderne për një ambjent të qetë familjar dhe romantik.

Në Ksamil egzistojnë kushte për veprimtari të larmishme si gjatë
ditës ashtu edhe mbremjëve me disko te shumta e Kompleksin kulturor "Dea"

Duke pushuar ne "Dinos" ju krijohen mundesi per oferta turistike
mbeshtetur ne potecialet arkeollogjike, historike dhe natyrore që janë të shumta.
Atraksionet më terheqese janë:
Qyteti Antik i Butrintit, Manastiri i Shen Gjergjit, Kalaja e Lekursit, Sinagoga,
Manastiri i Mesopotamit, Burimet e Syrit të Kaltër.

Mendoni të kaloni pushime verore?! Mos hezitoni, "Dinos" Apartments ju pret për pushime të

ënderuara, mahnitese e të paharruara. Ju Mirëpresim.

Air Condition, Internet-WiFi
Tel: +355696745639
+306974328791

Comments:

Facebook Admin (28/07/2014 17:34)
"Dinos" Apartments Tel: +355696745639, +306974328791

Facebook Admin (27/07/2014 23:02)
"Dinos" Apartments Ksamil, Albania Tel: +355696745639 +306974328791

Facebook Admin (27/07/2014 22:58)
Tel: +355696745639 +306974328791
Copyright © 2016 - 2019
PlacesMap.net | About