PlacesMap.net

World Places Map Directory
Home - Albania - Shkodër - Fitness Bodystyle
Place Type : Gym, Sport, Gym/Physical Fitness Center, Sports, Gymnastics Center
Address : Shkodër, Albania
Coordinate : 42.0597961276, 19.5027440786
Phone : +355693507020
Parking : street
Payment : cash_only
Rating : 5.00
Facebook : facebook.com/ fitness.bodystyle/
2.2K people like this.
Opening Hours :
Monday: 08:00 - 23:00
Tuesday: 08:00 - 23:00
Wednesday: 08:00 - 23:00
Thursday: 08:00 - 23:00
Friday: 08:00 - 23:00
Saturday: 08:00 - 23:00
Sunday: -
Outdated / incorrect informations? Suggest an Edit or Request for Update

Business Pictures:

 Fitness Bodystyle  Fitness Bodystyle  Fitness Bodystyle

 

Description:

Fitness Bodystyle është palestra e duhur, ku ju mund të ushtroni më së miri aktivitetin tuaj fizik për një jetë më të shëndetshme dhe aktive.
Ne kemi investuar në pajisje moderne të markës së njohur siç është "Technogym", për t'ju siguruar juve kushte sa më të përshtatshme për arritjen e rezultateve të dëshiruara.

Comments:

Facebook Admin (15/10/2018 03:31)
#cardio#crossfit#class#@ankelabc#tra iner#3her#jave#hane#merkure#premte#ora19 #sweat#burn#fat#gains#toned#muscle#hard# workout#motivation#athlete# @rebi.gemi @sidrit__ 💪💪👏👏

Facebook Admin (11/10/2018 03:47)
#pullupmate #fitness #gymlife #fitnessmotivation #gymmotivation #gymtime #training #fitnessaddict #fitfam #gymnast #gymfit #fitnessmodel #muscle #fitspo #instantfit #healthy #sport #fitnesslife @vil_sony 👏💪💪

Facebook Admin (05/10/2018 00:58)
Cardio#crossfit#hane#merkure#premte#ora#1 9.00#femra#meshkuj#get#fit#burn#fat#gain s#muscle#medicine#ball#kettlebell#battle rope#step#dumbell#do#not#miss#trainer� 64;ankelabc👊

Facebook Admin (22/09/2018 00:57)
#fitness#fitspo#abs#fat#burn#weight#lose# cardio#body#weight#exercise#medicine#bal l#16y#old#@sidrit__ @eldis_ymeraj👏👏

Facebook Admin (30/08/2018 18:32)
Exercise is therapy 👊

Facebook Admin (23/08/2018 00:07)
In and out of gym ...coaches @elvisi1988 @ankelabc @indriiit_ @ Fitness Bodystyle

Facebook Admin (01/04/2018 01:37)
@ankelabc🤸‍♀️🤸‍♂️p laying is ours brain's favorite way of learning and training 🤗#fitkids 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 🌟

Facebook Admin (31/03/2018 01:02)
@ankelabc coach,love you girls 😍🤗,,,,my girls are stronger than yours👊💪 #gym#@fitnessbodystyle_#girls#power# fit#strong#nature#workout#tarabosh#motiv ated#fun#game#friends#family💖

Facebook Admin (26/03/2018 20:15)
Fitkids#@ankelabc#coach#Edisa#kid 💋🤗

Facebook Admin (06/03/2018 04:20)
Coaches 👊👊👊

Facebook Admin (06/03/2018 04:20)
Staff @fitnessbodystyle_ @elvisi1988 @ankelabc @akelagjedi @indriiit_

Facebook Admin (09/02/2018 20:20)
First day of Fitkids 🤗😍

Facebook Admin (20/01/2018 05:43)
Filluan regjistrimet per FITKIDS , mosha 8-13vj

Facebook Admin (23/12/2017 02:12)
Fitness Bodystyle

Facebook Admin (05/11/2017 02:28)
@arsidkamata Beast mode 💪

Facebook Admin (18/10/2017 23:37)
Fitness Bodystyle është palestra e duhur, ku ju mund të ushtroni më së miri aktivitetin tuaj fizik për një jetë më të shëndetshme dhe aktive.

Facebook Admin (14/10/2017 03:42)
@ankelabc @est._.elle abs and upper body tonight 👊👊

Facebook Admin (22/07/2017 03:47)
Remember : your hard work soon will pay off
Copyright © 2016 - 2019
PlacesMap.net | About