PlacesMap.net

World Places Map Directory
Home - Albania - Durrësit - Kashari Tours
Place Type : Travel Agency, Tour Agency
Address : Lagja.1,rruga "Taulantia",Vollga,prane shkolles Italiane, Durrës
Coordinate : 41.3167, 19.45
Phone : 355676464494
Rating : 5.00
Facebook : facebook.com/ kasharitours
204 people like this.
Website : www.kasharitours.al
Opening Hours :
Monday: 08:00 - 20:00
Tuesday: 08:00 - 20:00
Wednesday: 08:00 - 20:00
Thursday: 08:00 - 20:00
Friday: 08:00 - 20:00
Saturday: 08:00 - 20:00
Sunday: 08:00 - 20:00
Like this? Embed to your site
Outdated / incorrect informations? Suggest an Edit or Request for Update
 Kashari Tours

About The Business:

KASHARI TOURS is a professional services company possessing extensive local knowledge,specializing on transportation,accomodation,activities,and tours.

Description:

KASHARI TOURS is a professional services company possessing extensive local knowledge,
expertise and resources, specializing in the design and full implementation of events, activities,
tours, transportation and programmes logistics. We offer transportation, hotel accommodation,
restaurants, activities, excursions, conference venues, themed events, gala dinners and logistics,
meetings, incentive schemes as well as helping with overcoming language barriers

Comments:

Facebook Admin (20/10/2018 21:19)
🇹🇷Vjeshtë në Stamboll🇹🇷, 3 Ditë €219 ⏲Nisja më 2, 3, 9, 10, 17, 27. 28, 29, 30 Nëntor ⚀Dita e Parë: Paraqitja në Aeroportin e Rinasit duhet të bëhet 1 orë e 30 minuta para nisjes së avionit. Fluturimi për në Stamboll. Nisja në 02.45. Mbërritja në Stamboll në 06.20. Pritja nga përfaqësuesi ynë. Transferta nga aeroporti në Qendër të Stambollit. Pa mbrritur në Qender, në pjesën aziatike, vizitohet Çam Lixha (pikën më të lartë të qytetit, kodra e të dashuruarve). Vazhdon vizita n...ë Qëndrën e Stabollit Taksim. Sistemimi në Hotel. Pasdite, shkohet në Qendrën e Vjetër Tragtare Kapili Carshi. Fjejte në hotel. ⚁Dita e Dytë: Mëngjezi në Hotel. Vizitë panoramike me guidë në: Xhamia Blu, Hipodromi, Bazilika e famshme të Shën Sofisë. Dollmabahce, Kalimi mbi Bririn e Artë nëpërmjet Urës së Gallatës. Fjejte në hotel. ⚂Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Paradite të lirë. Pasdite, OPSIONALE: Udhëtim në Eminoy (stacioni i anijeve dhe jahteve për në Bosfor). Lundrim me anije për 2 orë në Ngushticën e Bosforit në drejtim të Detit të Zi për të vizituar pjesën bregdetare të Stambollit, Evropën dhe Azinë, si dhe për të parë nga anija kalanë e vjetër, Rumelitisa. Të lirë në Qendrën Tregare deri në Transfertën me autobus për në Aeroport. Fluturimi për në Tiranë. Nisja nga Stambolli në 21.40. Mbërritja në aeroportin e Rinasit. ⚠️Kujdes: Të gjithë klientët që udhëtojnë për në Turqi duhet të kenë pasaportë te vlefshme për 6 muaj pas datës së kthimit. Në pagesë përfshihen: 🛫🛬Bileta e avionit vajtje – ardhje. 🛏Akomodimi në hotel në qendër të pjesës Evropiane të Stambollit 🍽Mëngjeset për të gjithë ditët e qëndrimit. 🚌Shëtitjet në Stamboll me autobus (sipas programit) 🚶‍♀️🚶‍♂️Shoqërues dhe guidë shqiptare, për të gjithë ditët e qëndrimit 🚌Transfertat Aeroport – Hotel – Aeroport
OPSIONALE: 1. Lundrim me anije në Bosfor 1.5 – 2 orë për të parë Europën e dhe Azinë €5. 2. Shtesë për 2 darkat €15.
See More

Facebook Admin (20/10/2018 07:18)
🇨🇿 Vjeshtë në Pragë🇨🇿, 7 Ditë €239, Nisja më 22 🏰Vizitohen: Pragë, Karlovy Vari, Vjenë, Dubrovnik, Split, Zagreb, Graz, Budapest, Beograd dhe Prishtinë. 🛏Fjetje: 2 netë në Pragë, 1 natë në Split, 1 natë në Vjenë, 1 natë në Bratislavë dhe 1 natë në Beograd. 🚌Udhëtimi me autobus Tiranë - Split - Zagreb - Vjenë - Pragë - Budapest - Beograd - Prishtinë - Tiranë, 🚶‍♂️🚶‍♀️Shoqërues Shqiptar gjatë Udhëtimit.

Facebook Admin (16/10/2018 17:47)
Vjeshtë në 🇦🇹Vjenë dhe Budapest🇭🇺, 5 Ditë €199 📆Nisja më 31 Tetor, 25 Nëntor. 🎯Vizitohen: Split, Zagreb, Graz, Vjenë, Budapest, Beograd dhe Prishtinë, 🛏Fjetje 1 natë në Vjenë, 1 natë në Budapest, 1 natë në Split dhe 1 natë në Beograd, 🚌Vajtje Ardhje me Autobus ... 🚶‍♂️🚶‍♀️Shoqërues Shqiptar gjatë gjithë udhëtimit.
See More

Facebook Admin (15/10/2018 19:04)
🇧🇬Vjeshtë në Sofje, 3 Ditë €79🇧🇬
🔮Dita e Parë: Nisja nga Tirana me autobuz në drejtim të Maqedonisë. Gjatë rrugës, pushime per kafe dhe Drekë. Mbrritja në Shkup. Nisja nga Shkupi në drejtim te Bullgarisë. Gjatë rrugës, pushime per kafe. Mbrritja në Sofje. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.
🔮Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Monumentet Kryesore te qytetit: Fillon nga Hotel Sheraton Balkan, Kisha St. Nedelia, Statuja St. Sofia, Kisha St. Petka Samardjiiska, Kisha Cifute S...ynagogue, Tregu Qendror, St. George Rotanda, Presidenca, Sheshi Battenberg, Galeria Kombëtare e Arteve, Teatri Kombëtar "Ivan Vazov", Kisha Ruse, Monument i Ushtarëve të Panjohur, Akademia e Shkencave Bullgare, Parlamenti, Monumenti i Mbretit Clirimtar, Kisha St. Sofia, Katedralja Alexander Nevski dhe Crypt. Fjetje në Hotel.
🔮Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Tiranë. Gjatë rrugës pushime të shkurtra për kafe dhe drekë. Mbrritja në Tiranë.
📆Nisje më 19 Tetor, 2 Nëntor.
Hoteli për Nisje datë 19 Tetor: Hotel Gorna Banya
Me Shume Detaje: 🚌 Udhëtimi vajtje - ardhje, Transfertat dhe shëtitjet me autobus. ⛼ Akomodim në hotel 2 netë qëndrimi. 🍝Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha ditët e udhëtimit. 🚶‍♂️🚶‍♀️ Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
Në pagesë nuk janë përfshirë: ⬆️ Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program. 🏛Hyrjet në monumente dhe muzeume
See More

Facebook Admin (15/10/2018 15:53)
🇹🇷🛫Vjeshtë në Stamboll, 4 Ditë €239🛬
🍭Dita e Parë: Paraqitja në Aeroportin e Rinasit duhet të bëhet 1 orë e 30 minuta para nisjes së avionit. Fluturimi për në Stamboll. Nisja në 17.05. Mbërritja në Stamboll në 19.45. Pritja nga përfaqësuesi ynë. Transferta nga aeroporti në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.
🍬Dita e Dytë: Mëngjezi në Hotel. Vizitë panoramike me guidë në: Xhamia Blu, Hipodromi, Bazilika e famshme të Shën Sofisë. Dollmabahce, Kalimi mbi Bririn e Artë nëpërm...jet Urës së Gallatës. Në pjesën aziatike, vizitohet Çam Lixha (pikën më të lartë të qytetit, kodra e të dashuruarve). Vazhdon vizita në Qëndrën e Stabollit Taksim. Fjetje në Hotel.
🍭Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Paradite shkohet në Qendrën e Vjetër Tregtare Kapili Carshi. Pasdite, OPSIONALE:Udhëtim në Eminoy (stacioni i anijeve dhe jahteve për në Bosfor). Lundrim me anije për 2 orë në Ngushticën e Bosforit në drejtim të Detit të Zi për të vizituar pjesën bregdetare të Stambollit, Evropën dhe Azinë, si dhe për të parë nga anija kalanë e vjetër, Rumelitisa. Fjetje në Hotel.
🍬Dita e Katërt: Mëngjesi në Hotel. Transfertë me autobus për në Aeroport. Fluturimi për në Tiranë. Nisja nga Stambolli në 09.25. Mbërritja në aeroportin e Rinasit në 10.10.
Nisja më çdo të Enjte dhe të Premte
⚠️ Të gjithë klientët që udhëtojnë për në Turqi duhet të kenë pasaportë te vlefshme për 6 muaj pas datës së kthimit.
Në pagesë përfshihen: 🛫🛬Bileta e avionit vajtje – ardhje. 🛌Akomodimi në hotel në qendër të pjesës Evropiane të Stambollit 🍽Mëngjeset për të gjithë ditët e qëndrimit. 🚌Shëtitjet në Stamboll me autobus (sipas programit) 🚶‍♂️🚶‍♀️Shoqërues dhe guidë shqiptare, për të gjithë ditët e qëndrimit 🚍Transfertat Aeroport – Hotel – Aeroport
OPSIONALE: 🚢Lundrim me anije në Bosfor 1.5 – 2 orë për të parë Europën e dhe Azinë €5. 🍝Shtesë për Darkë €25 për 3 netë.
See More

Facebook Admin (14/10/2018 15:28)
🇦🇹Vjeshtë në Vjenë, 4 Ditë €339🇦🇹
Austri
⚀Dita e Parë: Fluturimi Direkt për në Budapest. Nisja më 15:30 - Mbrritje më 17:00. Transfertë Aeroporti i Budapestit dhe vizitë panoramike rreth dy orë në Budapest. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.
... ⚁Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Nisje , herët në mëngjes për në Vjenë. Udhëtimi zgjat rreth 3 orë. Pasdite,Vizitë në Monumentet e Vienës,si:Muzeu i Arteve të Bukura, Opera e Vienës, Parlamenti, Bashkia e Qytetit. Fjetje në Hotel.
⚂Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Vazhdon vizita në Universitetin Kryesor, Teatrin Kombëtar dhe Kishën Kushtimore, Holfburg - Residenca 600 vjecare e Hasburgëve dhe Pallati Schonbrunn - Residenca e meparshme verore e familjes së Hasburgeve. Fjetje në Hotel.
⚃Dita e Katërt: Mangjesi në hotel.Transfertë për në aeroportin e Budapestit. Nisja më 13:25 - Mbrritje më 14:50. Fluturimi për në Shqipëri.
🗓Nisja më 20 Tetor
Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe përfshin: 🛫 Udhëtimi vajtje-ardhje me avion, 🚌 Transfertat dhe shëtitjet me autobus, 🛌Akomodim në hotel me 3 yje, 🍽 Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit, 🚶‍♂️🚶‍♀️ Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë. ❗Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 55 x 40 x 23 cm. (Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).
Në pagesë nuk janë përfshirë: ⬆️Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program. 🏛Hyrjet në monumente dhe muzeume.
See More

Facebook Admin (13/10/2018 16:24)
🇧🇦Vjeshtë në Sarajevë, 3 Ditë €89,Nisje më 26 Tetor.🇧🇦
🏰Bosnja - Hercegovina🏰 🛑Dita e Parë: Nisja nga Tirana me autobus në drejtim të Malit të Zi. Gjatë rrugës, pushime per kafe. Kalimi nga Nikshiq për në Mostar, ku vizitohen: Ura e Mostarit, Katedralja dhe Xhamia. Vazhdon udhëtimi për në Sarajevë. Mbrritja në Sarajevë. Sistemimi dhe Darkë në Hotel.
... 🛑Dita e Dytë: Mëngjes në Hotel. Viizitë panoramike e Monumenteve të Sarajevës, si Kështjella, Rrugët Saraç, Kazandziluk dhe Bravadziluk Kulla e Sahatit, etj. Fjetje në Hotel.
🛑Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Kthimi per në Tiranë, nëpërmjet Medjugorje. Vizitë e Katedrales së Zonjës së Paqes. Vazhdom udhëtimi për në Tiranë.
Nisje më 26 Tetor. Hotel Sunce 3* http://www.hotel-sunce.ba/bosanski/
Çmimi përfshin: 🚌Udhëtimi vajtje - ardhje, Transfertat dhe shëtitjet me autobus. 🏙 Akomodim në hotel për 2 netë qëndrimi. 🍽 Mëngjeset dhe 2 Darka. 🚶‍♂️🚶‍♀️ Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
Në pagesë nuk janë përfshirë: ⬆️Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program. 🏛Hyrjet në monumente dhe muzeume.
See More

Facebook Admin (12/10/2018 21:36)
🇹🇷Vjeshtë në Stamboll,3 Netë/4 dite €99
🔻Dita e Parë: Nisja nga Tirana në oren 03.00 dhe udhëtimi me autobuz nëpërmjet Kapshticës dhe Selanikut për në Stamboll. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja në Stamboll rreth orës 20.00. Fjetje në Hotel.
🔻Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë panoramike me guidë në Monumentet Kryesore të qytetit, si: Xhamia Blu, Hipodromi, Dollmabahce, njohja me Bazilikën e famshme të Shën Sofisë, shëtitje me autobus, kalimi mbi Bririn e Artë në...përmjet Urës së Gallatës, kalim në urat e varura të Bosforit për të kaluar në Kontinentin Aziatik, vizitë në pikën turistike të Çam Lixha (pikën më të lartë të qytetit, kodra e të dashuruarve). Kthimi në Hotel. Ssitemimi dhe Fjetje në Hotel.
🔻Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Udhëtim në Eminoy (stacioni i anijeve dhe jahteve për në Bosfor). Lundrim me anije për dy orë në Ngushticën e Bosforit në drejtim të Detit të Zi për të vizituar pjesën bregdetare të Stambollit, Evropën dhe Azinë, si dhe për të parë nga anija kalanë e vjetër, Rumelitisa. Fjetje në Hotel.
🔻Dita e Katërt: Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Tiranë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Ndalesë në Selanik për një vizitë 2 orë. Vazhdimi i udhëtimit.
🔻Dita e Pestë: Mbrritja në Tiranë, rreth orës 08.00
📅Nisja çdo të Enjte, Tetor - Nëntor
🏙🌙Hotelet -Hotel MB Deluxe 4* ose - Hotel Golden Way 4*
Në pagesë përfshihen: 🚌Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus. 🏙Akomodimi 2 ose 3 netë në hotel në qendër të pjesës Evropiane të Stambollit 🍛Mëngjeset për të gjithë ditët e qëndrimit. 🚌Shëtitjet në Stamboll me autobus (sipas programit) 🚶‍♂️🚶‍♀️Shoqërues dhe guidë shqiptare, për të gjithë ditët e qëndrimit
See More

Facebook Admin (12/10/2018 15:22)
🇦🇱🇬🇷Vjeshtë në Janinë dhe Meteora, 2 Ditë €49
⚀Dita e Parë: Nisja nga Tirana në oren 5.00 dhe udhëtimi me autobus për në Janinë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Kalimi nga Pika kufitare e Kakavisë drejt Janinës, kryeqendrës së Epirit. Vizitë panoramike e Janinës, ku do vizitohen: Kalaja, Sheshi Qëndror, Manastiret dhe Xhamitë e vjetra. Pasdite, vonë, vazhdimi i rrugës për në Kallabaka. Sistemimi dhe akomodimi në hotel.
⚁Dita e Dytë: Mengjesi në hotel. Paradite, Vizitë panor...amike e 2 prej manastireve më të famshëm të Meteorës. zonës më të bukur në Greqi qe shquhet për bukurinë e saj natyrore dhe pjesë e trashëgimisë botrore të UNESCO. Vazhdon udhëtimi për në Kostur. Vizitë e shkurtër e Kosturit, qytetit buzë liqenit. Vazhdon udhëtimi për në Shqipëri. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja në Tiranë.
📅Nisje më 20, 27 Tetor dhe 3 Nëntor.
Në pagesën përfshihen: 🚌Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus. 🏙Akomodimi në hotel me 3 yje, 🍽Mëngjes në Hotel. 👍Shëtitjet në Janine, Meteora dhe Kostur me autobus (sipas programit) 🚶‍♂️🚶‍♀️Shoqërues dhe guidë shqiptare.
See More

Facebook Admin (04/09/2018 14:10)
#THETHI 💚 ⏰Durrës 05:00(Pallati Sportit) / Tiranë 06:00 (Zogu Zi) 📆15-16 Shtator(2 dite) Çmimi 💵 7200 Leke /Personi ⛔️:Të përfshira: Transporti(Durres/Tirane-Theth-Tirane/Dur res ) Fjetja 1 natë,ushqimi(1mëngjes, 1 drekë, 1 darkë, ,Guida(shoqëruesi i grupit))... Cdo fundjavë në vazhdim 🤩 ⛔️ 😉Per #grupe mbi 10 veta, datat sipas deshirës 😉 📲Rezervoni ne 067 6464 494
See More

Facebook Admin (03/09/2018 18:20)
🚂🇹🇷⚘#STAMBOLLI_Magjepes,3 dite/2 nete 💱119 euro/p 📆20-23 Shtator
📌Dita e Parë: Nisja nga Tirana në oren 13.00 dhe nga Durresi 13:45, udhëtimi me autobuz nëpërmjet Kapshticës dhe Selanikut për në Stamboll. Pushime të shkurtra gjatë rrugës.
... 📌Dita e Dytë: Mberritja në Stamboll rreth orës 08.00, Vizitë panoramike me guidë në Monumentet Kryesore të qytetit, si: Xhamia Blu, Hipodromi, Dollmabahce, njohja me Bazilikën e famshme të Shën Sofisë, shëtitje me autobus, kalimi mbi Bririn e Artë nëpërmjet Urës së Gallatës, kalim në urat e varura të Bosforit për të kaluar në Kontinentin Aziatik, vizitë në pikën turistike të Çam Lixha (pikën më të lartë të qytetit, kodra e të dashuruarve). Kthimi në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotelin qe ndodhet ne zone te frekuentuar turistike.
📌Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Udhëtim në Eminoy (stacioni i anijeve dhe jahteve për në Bosfor). Lundrim me anije për dy orë në Ngushticën e Bosforit në drejtim të Detit të Zi për të vizituar pjesën bregdetare të Stambollit, Evropën dhe Azinë, si dhe për të parë nga anija kalanë e vjetër, Rumelitisa si dhe shtepijat e xhirimeve te telenovelave me te famshme turke. Fjetje në Hotel.
📌Dita e Katërt: Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Tiranë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Ndalesë në Selanik për një vizitë 2 orë. Vazhdimi i udhëtimit.
📌Dita e Pestë: Mbrritja në Durres dhe Tiranë, rreth orës 06:00.
✅Në pagesë përfshihen: -Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus. -Akomodimi 2 netë në hotel në qendër të pjesës Evropiane të Stambollit -Mëngjeset për të gjithë ditët e qëndrimit. -Shëtitjet në Stamboll me autobus (sipas programit) -Shoqërues dhe guidë shqiptare, për të gjithë ditët e qëndrimit.
See More

Facebook Admin (10/07/2018 19:13)
#THETHI Durrës 05:00(Pallati Sportit) / Tiranë 06:00 (Zogu Zi) Çmimi 💵 7200 Leke /Personi ose 58 euro (Fëmijët nën 14 vjece 3600 leke) ⛔️:Të përfshira: Transporti(Durres/Tirane-Theth-Tirane/Dur res ) Fjetja 1 natë,ushqimi(1mëngjes, 1 drekë, 1 darkë, ,Guida(shoqëruesi i grupit)) Cdo fundjavë në vazhdim Korrik/Gusht 🤩... ⛔️ 😉Per #grupe mbi 10 veta, datat sipas deshirës 😉 📲Rezervoni ne 067 6464 494
See More

Facebook Admin (05/07/2018 22:47)
#KashariTours #BoatTour #Vlora_me_Kurore

Facebook Admin (04/07/2018 16:27)
😍#BENJE 😍 #Permet
🚌 Tiranë 05:30 (Zogu Zi)/ 🚌 Durres 06:30(Pallati Sportit) Cdo ditë shtunë përgjatë gjithë verës 🏖 👙 ✅ Per grupe mbi 10 vete datat sipas deshires.... Çmimi 💵 2400 leke/Person (Femijet nen 14 vjec 1200 leke)
PROGRAMI UDHETIMIT ☕ Ndalese gjate rruges per kafen e mengjesit 20-30 minuta dhe vaizhdimi udhetimit per ne Permet. 🌷 Ndalese panoramike e grykes se Kelcyres. 🏖 Mberrijta ne destinacionin final, Fshati Benje ku e gjithe dita do jete vetem e jona per te shijuar mrekullit natyrore dhe kurative te Ujerave Termale dhe per te bere plazh. 🏞 Vizite ne kanionin e Langaricës, ne nje nga peizazhet natyrore më piktoreskët në gjithë Shqipërinë. Natyra përreth këtyre kanioneve është e jashtëzakonshme, tipike shqiptare, që nuk e ka asnjë vënd tjetër në botë. Peizazhi natyror i këtij lumi deri tani të harruar. 🚍 Rreth ores orës 17:00 nisemi ne Durres/Tirane ku dhe bëjmë një ndalesë pushimi kafeje ne Permet 🌹 qytetin e Trendafilave 🌹
Pse Duhet te Vizitojme Ujerat Termale te Benjes ❔ Banjat e hapura të Bënjës Burimet e ujërave termale të Bënjës, apo sic quhen ndryshe Banjat e Bënjës, gjenden 14 kilometra larg qytetit jugor të Përmetit në komunën Petran, vetëm 3 kilometra larg nga vendi ku lumi Vjosa bashkohet me përroin e Lëngaricës. Për të mbërritur atje ndiqet intinerari, rruga automobilistike Përmet -Petran-Bënjë. Banjat e Bënjës kanë gjithsej 6 burime. E veçanta e tyre është se këto janë burime të hapura në natyrë. Temperatura e këtyre ujërave është, 26 – 32 gradë celius. Katër burime që përdoren për sëmundjet kronike të reumatizmave (artikulare), një burim për sëmundjet e stomakut dhe një burim për sëmundjet e lëkurës. Njëri prej burimeve shërben edhe për trajtimin e sëmundjeve të stomakut, ndërsa një tjetër për trajtime të lëkurës. Trajtime të tjera janë për sëmundjet kronike të remautizmës. Temperatura e ujërave varijon 26-32°C. Ujërat me bazë sulfurorë kanë efekte shumë të larta kuruese, specialistët i mbajnë si më të mirat në Evropë. Shfrytëzimi i parë i këtyre ujërave me përmbajtje biokarbonatike është bërë që prej vitit 1964.
🏷 🏷 Ne cmim përfshihen: 🔹 Transporti vajtje/ardhje sipas programit 🔹 Asistenca me guide gjate udhetimit 🔉 🔊 🔊 Kontakt 🔉 🔊 🔊 ☎ Per rezervime+355 67 6464 494 📩: info@kasharitours.al ✉️ 👍Ose na shkruani ne Inbox
▶Sugjerojme te merrni me vete:Krem/vaj plazhi,rroba banjo,syze dielli,kapele,peshqirë,shapka/sandale,ap arat fotografik dhe shoqërine tuaj
See More

Facebook Admin (03/07/2018 15:21)
#JeepSafari , laguna e Karavastas
🕕Marrja me Jeep 4x4 ne Tirane 07:00 (Zogu Zi)/ Durres 08:00(Pallati Sportit) 👍Cdo dite shtune pergjate gjithe veres ⚠️Per grupe mbi 10 vete datat sipas deshires.... 🕰Kohezgjatja : 5 ore 📍Çmimi 50 EURO/Person ⛔️:Të përfshira: Transporti me Jeep gjate gjithe itenerarit,Guida shoqeruese Shenim:Dreka eshte opsionale ne ndonje nga lokalet e zones ose mund ta merrni dhe me vete.
Jeep Safari në Karavasta është nje udhetim që nuk duhet humbur. Turneu fillon në rërë jashtë rrugës në Parkun Kombëtar të Divjakës,vazhdon nga pylli me pisha deri në plazhin me rërë.
PËRSHKRIMI📋
Nisemi nga Tirana dhe Durresi gati për të filluar turneun. Ngjitemi në Jeep dhe udhëtojme në Lagunen e Karavastase, pellgun më të madh në det të hapur në Shqipëri. Shëtisim përreth dhe shijojme pamjet piktoreske të pishave, ishujve të vegjël dhe rripit të gjatë ranor që ndan Karavastën nga Deti Adriatik. Guida juaj do të shpjegojë historinë e lagunës, si dhe disa prej florës dhe faunës së rrallë që mund të gjenden atje. Hidhini një sy pelikanit dalmat, si dhe flamingot dhe kafshëve të tjera të egra. Mbi foristradat Jeep 4x4 do te bëni një udhëtim përgjatë rripit ranor mes Karavastas dhe lagunave Godulla në pjesën jugore të Divjakës. Lagunat janë të lidhura nga tre kanale dhe janë të rrethuara nga të gjitha anët nga habitatet ujore, pyjet dhe shkurre mesdhetare. Mbërritja në Parkun Kombëtar të Divjakës, pyll i dendur i pishave dhe pemëve qumeshtore në pjesën veriore të lagunës Karavasta të vendosur mes detit dhe fushave bujqësore dhe lumit Shkumbin. Gëzoni një mjedis të qetë dhe kapni disa fotografi të këtij habitati unik.
Udhetim te mbare✌
Ne ju këshillojmë që të merrni me vete: Syze dielli, kapele, kamera, shishe uji, veshje të rehatshme.
Rezervoni në: 📲 +355 676464494 ✉ info@kasharitours.al
See More

Facebook Admin (02/07/2018 20:39)
#THETHI Durrës 05:00(Pallati Sportit) / Tiranë 06:00 (Zogu Zi) Çmimi 💵 7200 Leke /Personi ose 58 euro (Fëmijët nën 14 vjece 3600 leke) ⛔️:Të përfshira: Transporti(Durres/Tirane-Theth-Tirane/Dur res ) Fjetja 1 natë,ushqimi(1mëngjes, 1 drekë, 1 darkë, ,Guida(shoqëruesi i grupit)
...Continue Reading

Facebook Admin (02/07/2018 19:38)
#Valbonë 🐎🐿🐇🐐 Durrës 04:00(Pallati Sportit) / Tiranë 05:00 (Zogu Zi) Çmimi 💵 💵8500 Leke /Personi ose 70 euro (Femijët nen 14 vjec 4500 leke) ⛔️:Të përfshira: Transporti (Durrës/Tiranë-Valbonë-Kosovë-Tiranë /Durrës), bileta e tragetit, fjeta në Valbonë tek Bujtina ,ushqimi(1 mëngjes, 1 drekë, 1 darkë), guida(shoqëruesi i grupit). #Vizitohen: Koman, Valbonë, Prizren, Lidhja Prizrenit etj...
...Continue Reading

Facebook Admin (02/07/2018 19:28)
#ScubaDiving & #Plazh_ne_Jale
Tiranë 06:00 (Zogu Zi)/ Durrës 07:00(Pallati Sportit) Cdo ditë shtunë përgjatë gjithë verës 🏖 👙 ✅ Per grupe mbi 10 vete datat sipas deshires. 🏖👙✅... 🕜 Kohëzgjatja : 10:30-16:00 Çmimi 💵 55 EURO/Person ⛔️:Të përfshira: Transporti komod vajtje ardhje. Guida shoqëruese dhe pajisjet e diving nën kujdesin e instruktoreve.
Duke kërkuar për një aventurë të re? Ky është vendi i përsosur për divig: Jala Bay-Vlore. Zhytja është shumë më e lehtë se sa mund të mendoni! 🤩 💥 PËRSHKRIMI ▶Është shansi juaj për të zbuluar botën e panjohur, për të bërë miq të rinj dhe për të shijuar një pasion unik. Jeni të gatshëm të shijoni sfidën e re dhe të zhytni në një botë të re! Jala Bay është i njohur për ujërat e qarta dhe shikueshmëri të shkëlqyeshme, të cilat ndonjëherë mund të arrijnë thellësi 20 metra. ▶Gjatë zhytjes ju mund të shihni shkëmbinj nënujorë me lartësi vertikale prej me shume se 10m me shumë shpella dhe vrima të vogla. Do të shihni bimë të ndryshme detare dhe kafshë të tilla si: Bass Deti, Goruper, Moray, karavidhe, kërmilli i detit etj. ▶Për të shijuar me të vërtetë aventurën tuaj të zhytjes nën ujë ju duhet një profesionist që mund të besoni plotësisht. Një instruktor kompetent dhe i trajnuar do t'ju mësojë gjithçka që ju duhet të dini. Nën drejtimin e tyre do të mësoni të gjitha aftësitë e nevojshme dhe do të jeni plotësisht të kënaqur me pajisjet që po përdorni gjatë aventurës tuaj nënujore.Do te bejme 3 zhytje ne grupe 5-6 vetë ne distancë kohore te ndarë.Gjithashtu mund te llogarisni nje dite plazhi ne Jalë ne kohën qe nuk jemi duke bëre zhytje.Dreka ështe opsionale dhe mund te konsumohet në ndonje nga lokalet aty ose mund ta merrni dhe me vete. Eksperienca e re do të jetë kryefjala që do të na shoqëroje përgjatë gjithe javës  📌Udhetimi konfirmohet duke bërë pagesën ne bankë (Nr Llogarise në Lekë BKT: 52 27 01 238 CLIDCLALLV2 / Euro BKT:5227 01 238 IBAN EUR: AL79 205 1204 6701 238 CLIDCFEURA SWIFT:NCBAALTX) ose pranë zyrës.tek Shkëmbi I Kavajes,pranë hotel Majestic,ndërtesa Koloseu buzë rrugës 😊 FALEMINDERIT QE JENI PJESE E ``KASHARI TOURS`` ❤ ▶Sugjerojme te merrni me vete:Krem/vaj plazhi,rroba banjo,syze dielli,kapele,peshqirë,shapka/sandale,ap arat fotografik dhe shoqërine tuaj
Rezervoni në: 📲 +355 676464494 ✉ info@kasharitours.al
See More

Michał Kubiak
Excellent trips for a reasonable prices. Had a great time!

Adam Fedus
Świetnie zorganizowany wyjazd. Każdemu kto się zastanawia mogę z czystym sumieniem polecić to biuro. Profesjonalna obsługa i niskie ceny.
Copyright © 2016 - 2019
PlacesMap.net | About