PlacesMap.net

World Places Map Directory
Home - Albania - Durrësit - Klinika Dentare "CAUSHI"
Place Type : Dentist, General Dentist
Address : Rruga ''Mujo Ulqinaku'', Dures, Durrës, Albania
Coordinate : 41.320353136, 19.450447882
Phone : 0692215604
Parking : street
Rating : -
Facebook : facebook.com/ Klinika-Dentare-CAUSHI-29871990..
586 people like this.
Opening Hours :
Monday: 08:00 - 20:00
Tuesday: 08:00 - 20:00
Wednesday: 08:00 - 20:00
Thursday: 08:00 - 20:00
Friday: 08:00 - 20:00
Saturday: 08:00 - 18:00
Sunday: -
Like this? Embed to your site
Outdated / incorrect informations? Suggest an Edit or Request for Update
 Klinika Dentare "CAUSHI"  Klinika Dentare "CAUSHI"  Klinika Dentare "CAUSHI"  Klinika Dentare "CAUSHI"  Klinika Dentare "CAUSHI"

About The Business:

Mos harroni, një buzëqeshje e bukur lë një përshtypje të qëndrueshme.

Comments:

Facebook Admin (21/07/2018 23:14)
www.albanident.com

Facebook Admin (02/02/2018 15:47)
Heqje 38 me reagim periapikal ne raport te ngushte me nervin mandibular dhe me apex-e te kthyera...

Facebook Admin (15/09/2017 03:18)
Mbyllja e diastemes dhe rregullim i margove incizale direct compozit 😊😊😊

Facebook Admin (15/06/2017 20:50)
Frakture traumatike e lateralit siper majtas dhe centrali poshte djathtas. Trajtimi direkt kompozit

Facebook Admin (01/08/2014 22:41)
Totalja ime e pare cementuar 05/07/2010 Kjo eshte grafia sot...pas 4 vjetesh :)))

Facebook Admin (28/04/2010 04:24)
kete jua rekomadoj te tere mjekeve ta shohin se eshte metode shume interesante!

Facebook Admin (28/04/2010 04:19)
kjo i permbledh te tera ne nje!

Facebook Admin (21/03/2010 05:17)
Per te gjithe pacientet me punime protetike fikse rekomandojme furcat interdentare! Ja arsyeja!

Facebook Admin (21/03/2010 05:14)
menyrat e parandalimit te kariesit. (per me shume informacion. caushi_dent@yahoo.com)

Facebook Admin (21/03/2010 04:53)
Si formohet kariesi... (english audio)

Facebook Admin (18/03/2010 04:50)
per videot klikoni ne profilin tim.

Facebook Admin (04/02/2010 04:29)
Mos harroni, një buzëqeshje e bukur lë një përshtypje të qëndrueshme.

Facebook Admin (04/02/2010 04:08)
Diplomuar ne Universitetin e Tiranes, Fakulteti i Mjekesise, Dega Stomatologji.
Copyright © 2016 - 2019
PlacesMap.net | About