PlacesMap.net

World Places Map Directory
Home - Albania - Elbasan - Klinike Dentare-ALAJADENT
Place Type : Dentist, Dentist & Dental Office
Address : Lagja Sul-Papri,Rruga 25 Nentori,Pallati nr 1,Kati 1, 3001 Elbasan, Albania
Coordinate : 41.1081, 20.07693
Phone : 0697792929
Rating : -
Facebook : facebook.com/ ALAJADENT/
144 people like this.
Opening Hours :
Monday: 09:00 - 20:00
Tuesday: 09:00 - 20:00
Wednesday: 09:00 - 20:00
Thursday: 09:00 - 20:00
Friday: 09:00 - 20:00
Saturday: 09:00 - 20:00
Sunday: -
Outdated / incorrect informations? Suggest an Edit or Request for Update

Business Pictures:

 Klinike Dentare-ALAJADENT  Klinike Dentare-ALAJADENT  Klinike Dentare-ALAJADENT  Klinike Dentare-ALAJADENT  Klinike Dentare-ALAJADENT

 

Comments:

Facebook Admin (14/03/2019 17:02)
Proteza elstike totale ....Proteze e cila eshte shume komode , e lehte mbi te gjitha shum e adaptueshme , nuk krijon plage ne goje dhe shum estetike .... dhe aspak e dallueshme qe ju keni nje proteze😉😉😉

Facebook Admin (27/02/2019 15:20)
Ure metal-porcelan totale ne nofullen e siperme !

Facebook Admin (22/02/2019 01:08)
Faseta kompoziti !

Facebook Admin (21/02/2019 20:52)
Faseta kompoziti direkte-realizuar brenda dites !

Facebook Admin (20/02/2019 03:58)
Zbardhim profesional ne vetem nje seance!Pershtatur efekti perfundimtar me kurorat metal-porcelan ekzistuese....pa ndikuar negativisht ne venien ne dukje te kurorave!

Facebook Admin (20/02/2019 02:06)
Faseta kompoziti direkte ....oferta vazhdon deri ne fund te muajit...50% zbritje ....procedure e thjeshte , pa dhimbje , pa demtuar dhembet dhe rezultat maksimal brenda dites ! Dhurojini vetes buzeqeshjen brilante qe gjithmon kishit deshiruar !

Facebook Admin (20/02/2019 02:00)
Kellef zirkoni

Facebook Admin (20/02/2019 01:50)
Ure metal-porcelan ( zvendesojme hapsiren e krijuar nga heqja e 1 dhembi para shume kohesh.....duke e ber uren lidhese te dhembi fqinje , arsyeja - me pak dhemb te preparuar, me pak kosto , fuksioni maksimal arritja e estetikes se kavitetit oral).

Facebook Admin (20/02/2019 01:36)
Proteza elastike

Facebook Admin (29/12/2018 03:55)
Zbardhim profesional ne vetem nje seance , pacient i lenaqur me rezultatin final .Procedure e thjeshte e shpejte dhe pa dhimbje 😁😆

Facebook Admin (29/12/2018 03:53)
Ure metal-porcelan ne 6 dhembet e perparem, pershtatje maksimale me dhembet ekzistues dhe mbi te gjitha arritje e funksionit dhe estetikes!

Facebook Admin (28/12/2018 19:59)
Zbardhim profesional , rezultati perfundimtar i arritur vetem brenda nje seance.

Facebook Admin (20/12/2018 20:10)
Rezultat i arritur vetem ne nje seance zbardhimi profesional.

Facebook Admin (19/12/2018 18:58)
Rikontrolli i pacientit perseri ne klinike, pasi para 1 jave u realizuan me sukses disa ekstaksione dhe nji pastrim gurezash . Mbas kontrrollit u realizuan brenda 1 ore 3 mbushje estetike ne dhembet e perparme ne nofullen e poshtme !

Facebook Admin (11/12/2018 17:31)
Pastrim i thjeshte gurezash....i shpejt pa dhimbje ( i realizuar me paisje ultrasonike ) dhe mbi te gjitha kujdesemi per shendetin e dhembeve tuaj !

Facebook Admin (21/11/2018 18:54)
Extraksion i kaninit ose sic njihet ndryshe dhembi i qenit, rast i vecant i tij me 2 rrenj !

Facebook Admin (10/11/2018 18:05)
Ure metal-porcelan e kombinuar me proteze te lidhur me atashment super funksionale dhe e rehatshme !

Facebook Admin (21/09/2018 17:24)
Mbushje kompoziti ne 4 incizivet central 😁😁

Facebook Admin (21/09/2018 00:11)
Working😷😷

Facebook Admin (20/11/2017 21:56)
Këshilla për të luftuar halitozën (Aroma e pakëndshme gojes):
1. Pini ujë për të larë mikrobet
Pirja e mjaftueshme e ujit mund të ndihmojë hollimin e përqendrimit të ketoneve, por kjo nuk është e vetmja përfitim. Pirja e ujit gjatë gjithë ditës mund të ndihmojë në pastrimin e dhëmbëve të baktereve të tepërta dhe mbeturinave të ushqimit. Fryma e keqe nganjëherë mund të shkaktohet nga grimcat e ushqimit të kapur në dhëmbë dhe uji i pijshëm do të ndihmojë në shpëlarjen e gri...mcave që shkaktojnë erë.
2. Përtypni çamçakëz pa sheqer me xylitol
Çamçakëz pa sheqer pas ngrënies mund të ndihmojë në reduktimin e frymëmarrjes së keqe. Prodhimi i pështymës rritet gjatë përtypjes dhe kjo mund të ndihmojë neutralizimin e prodhimit të acidit dhe shpëlarjen e grimcave të ushqimit nga goja. Xylitol është një sheqer natyral i gjetur në bimë dhe fruta, dhe hulumtimi tregon se pengon rritjen e Streptococcus mutans, bakteret gojore që shkaktojnë dëmtim të dhëmbëve. Çamçakëz pa xylitol gjithashtu mund të ndihmojë në parandalimin e dëmtimit të dhëmbëve.
3. Mbani një furçë dhëmbësh gjithmonë me vete dhe i pastroni pas çdo ngrënje
Perdorimi i furçes dhe i fillit të paktën dy herë në ditë mund të ndihmojë për të mbajtur gojën tuaj të shëndetshme dhe për të parandaluar aromën e pakëndshme. Një sondazh zbuloi se 75 përqind e njerëzve hanë në zyrë, por më pak se 15 përqind e tyre i pastrojnë dhëmbët pas ngrënies. Pastrimi i gjuhës me një furçë dhëmbësh pas ngrënies gjithashtu mund të ndihmojë në zbutjen e aromave. Nëse halitosis vazhdon, një dentist i përgjithshëm ose mjeku mund të ndihmojë në përcaktimin e burimit të erës. Halitoza nganjëherë mund të ketë shkaqe më serioze.
See More

Facebook Admin (20/11/2017 21:11)
Këshilla të Përditshme për Higjienë të Mirë Orale
Bakteret mund të jetojnë në gojën tuaj në formën e pllakes (Gurëzat), duke shkaktuar prishjen e dhembeve dhe semundjen e mishrave, të cilat mund të çojnë në sëmundje periodontale. Për të mbajtur gojën të pastër, duhet të praktikoni higjienë te mirë orale çdo ditë.
... Çfarë është pllaka? (Gurëzat)
Pllaka është një shtresë ngjitëse që përmban baktere që grumbullohen në dhëmbë, duke u grumbulluar aty ku nuk mund të arrijnë furçat e dhëmbëve. Ushqimet e sheqerit janë burime të dukshme të pllakës, si niseshteja, buka, drithërat të cilat shkaktojnë formimin e pllakës. Pllaka gjithashtu prodhon substanca që irritojnë mishrat, duke i bërë ato të kuqe, të ndjeshme dhe deri në gjakderdhje. Kjo mund të çojë në sëmundje të mishrave të dhëmbëve, në të cilat mishrat tërheqin larg dhëmbëve dhe formojnë xhepat që mbushen me mbetje ushqimore dhe formojnë pllaken(Gurëzat). Nëse mishrat nuk trajtohen, kocka rreth dhëmbëve mund të shkatërrohet dhe dhëmbët mund të bëhen të lëvishme duke përfunduar ne heqjen e tyre. Mënyra më e mirë për të hequr pllakat është duke lare dhembet çdo ditë. Larja me furçë heq pllakën nga sipërfaqet e dhëmbëve. I lani dhëmbët tuaj dy herë në ditë me një furçë të butë. Madhësia dhe forma e furçës tuaj të dhëmbëve duhet të përshtaten me gojën dhe do t'ju lejojë të arrini lehtësisht në të gjitha sipërfaqet e dhëmbeve tuaj. Përdorni një pastë dhëmbësh antimikrobike që përmbajnë fluorid, i cili ndihmon në mbrojtjen e dhëmbëve nga prishja. Pastroni në mes të dhëmbëve një herë në ditë me fillin dentar për të hequr pllakën midis dhëmbëve, ku furçja e dhëmbëve nuk mund të arrijë. Filli është thelbësor për të parandaluar sëmundjet e gojës.
A ka ndonjë gjë tjetër që unë mund ta përdor për të pastruar gojën time?
Shpëlarja e gojës, përveç pastrimit të përditshëm me furçë dhe fill , mund të rrisë pastërtinë e gojës. Shpëlarja e gojës me antimikrobike zvogëlon bakteret dhe aktivitetin e pllakave, të cilat shkaktojnë gingivitis(semundjen e mishrave) dhe sëmundje të gojës. Shpëlarja e gojës me fluorit gjithashtu ndihmon në reduktimin dhe parandalimin e prishjes së dhëmbëve. Gjithmonë bisedoni me dentistin tuaj për çdo produkt të ri që ju intereson të provoni. Jo të gjithë duhet të përdorin një shpëlarje të gojës së fluorit. Për shembull, shpëlarja e gojës me fluorit nuk rekomandohet për fëmijët e moshave 6 ose më të rinj, sepse ato mund t'i gëlltisin ato. Gjithmonë kontrolloni etiketën e prodhuesit për masat paraprake dhe rekomandimet e moshës dhe bisedoni me dentistin tuaj rreth përdorimit të shpëlarjes së gojës me fluorit.
See More
Copyright © 2016 - 2019
PlacesMap.net | About