PlacesMap.net

World Places Map Directory
Home - Albania - Vlorë - Kreheri I ARTE Sarande
Place Type : Beauty Salon, Beauty, Cosmetic & Personal Care
Address : Rruga Onhezmi drejtuar per nga Gjykata siper zjarrfikeses 50 metra nga shatervani i qytetit, Sarandë
Coordinate : 39.8756, 20.0053
Phone : 0692593169
Rating : -
Facebook : facebook.com/ Kreheri-I-ARTE-Sarande-19704729..
54 people like this.
 Kreheri I ARTE Sarande  Kreheri I ARTE Sarande
Like this? Embed to your site
Outdated / incorrect informations? Suggest an Edit or Request for Update

Comments:

Facebook Admin (18/03/2019 17:40)
ZGJIDHNI ME MENCURI. ME MIRE DHE ME LIRE NUK GJENI.
ADRESA. 50 METRA NGA SHATERVANI RRUGA E GJYKATES.

Facebook Admin (16/02/2019 16:22)
ME MIRE DHE ME LIRE NUK GJENI.
MIRENJOHJE DHE RESPEKTE PER KLIENTET E MI.
EDHE JU MERITONI MIRENJOHJE.
... ADRESA.50 METRA NGA SHATERVANI RRUGA E GJYKATES.
See More

Facebook Admin (15/09/2018 16:23)
QETHJE FALAS PER FILLIMIN E VITIT TE RI SHKOLLOR 2018 PER FEMIJET E FAMILJEVE NE VESHTIRESI EKONOMIKE. JU MIREPRESIM.

Facebook Admin (04/07/2018 17:55)
RUAJTJE, LARJE, QETHJE.
ADRESA. 50 METRA NGA SHATERVANI RRUGA E GJYKATES.

Facebook Admin (19/05/2018 16:43)
ARTISTE NE PROFESJONE MIRENJOHES NE CMIME.
ADRESA: 50 METRA NGA SHATERVANI RRUGA E GJYKATES.

Facebook Admin (01/04/2018 00:15)
KURSE PER BERBER.
ADRESA. 50 METRA NGA SHATERVANI RRUGA E GJYKATES.

Facebook Admin (31/03/2018 01:42)
KURSE PER FILLESTAR DHE SPECIALIZIME PER BERBER.
ADRESA. 50 METRA NGA SHATERVANI RRUGA E GJYKATES.

Facebook Admin (31/03/2018 01:34)
KURSE PER FLOKTORE ( Qethje per Meshkuj ) ADRESA. 50 METRA NGA SHATERVANI RRUGA E GJYKATES.

Facebook Admin (05/03/2018 02:26)
ARTISTE NE PROFESJON MIRNJOHES NE CMIME.
ADRESA: 50 METRA NGA SHATERVANI RRUGA E GJYKATES.

Facebook Admin (01/02/2018 17:19)
ADRESA: 50 METRA NGA SHATERVANI RRUGA E GJYKATES.

Facebook Admin (01/02/2018 17:16)
ADRESA: 50 METRA NGA SHATERVANI RRUGA E GJYKATES.

Facebook Admin (01/02/2018 01:02)
ADRESA: 50 METRA NGA SHATERVANI RRUGA E GJYKATES.

Facebook Admin (22/01/2018 19:23)
ADRESA: 50 METRA NGA SHATERVANI RRUGA E GJYKATES.

Facebook Admin (22/01/2018 01:48)
ADRESA: 50 METRA NGA SHATERVANI RRUGA E GJYKATES.

Facebook Admin (22/01/2018 01:29)
ARTISTE NE PROFESJON MIRNJOHES NE CMIME.
RUAJTJE PREFEKTE PER JU.
ADRESA:50 METRA NGA SHATERVANI... RRUGA E GJYKATES.
See More

Facebook Admin (08/01/2018 02:18)
ZGJIDHNI ME TE MIRIN
ZGJIDHNI CILESINE
ADRESA. 50METRA NGA SHATERVANI... RRUGA E GJYKATES.
See More
Copyright © 2016 - 2019
PlacesMap.net | About