PlacesMap.net

World Places Map Directory
Home - Albania - Durrësit - NEMO Travel Durres
Place Type : Travel Agency
Address : Bulevardi Epidamn, Durrës, Albania
Coordinate : 41.3161926, 19.4485946
Phone : +355 52 222 164
Rating : 5.00
Website : m.facebook.com/ NEMO-TRAVEL-129136177103187/
Opening Hours :
Monday: 8:30 AM – 8:00 PM
Tuesday: 8:30 AM – 8:00 PM
Wednesday: 8:30 AM – 8:00 PM
Thursday: 8:30 AM – 8:00 PM
Friday: 8:30 AM – 8:00 PM
Saturday: 8:30 AM – 8:00 PM
Sunday: Closed
Outdated / incorrect informations? Suggest an Edit

Business Pictures:

 NEMO Travel Durres  NEMO Travel Durres

 

Comments:

Erjon Gorani (16/08/2017 14:27)
Sherbim klienti i shkelqyer fale eksperiences dhe vendimarrjes direkte (vajzat jane bashkpronare dhe kjo u jep mundesine te marrin vendimin direkt qofte per offerta qofte per disponibililitetin e plot ndaj klientit). Kam prenotuar disa here ne kete agjenci dhe kam pasur suportin maksimal qofte per paketa turisrike qofte per bileta avjoni. Faleminderit vajza dhe suksese!
Copyright © 2016 - 2019
PlacesMap.net | About