PlacesMap.net

World Places Map Directory
Home - Albania - Vlorë - Neptun
Place Type : Electronics Store, Home Goods Store, Store
Address : Rruga e Flamurit nr. 5, Sarandë 9701, Albania
Coordinate : 39.8744164, 20.0081356
Phone : +355 4 450 5050
Rating : 2.70
Website : www.neptun.al
Opening Hours :
Monday: 9:00 AM – 9:00 PM
Tuesday: 9:00 AM – 9:00 PM
Wednesday: 9:00 AM – 9:00 PM
Thursday: 9:00 AM – 9:00 PM
Friday: 9:00 AM – 9:00 PM
Saturday: 9:00 AM – 9:00 PM
Sunday: 9:00 AM – 9:00 PM
Like this? Embed to your site
Outdated / incorrect informations? Suggest an Edit
 Neptun  Neptun  Neptun  Neptun  Neptun

Comments:

Simeon Minev (11/09/2017 23:43)
👌

Admin Page (29/07/2016 20:11)
Sherbim shume i dobet, nuk pergjigjet njeri ne telefonata, te len ne pritje per njekoh te gjate dhe nuk te japin zgjidhje.
Copyright © 2016 - 2019
PlacesMap.net | About