PlacesMap.net

World Places Map Directory
Home - Albania - Vlorë - Neptun Albania
Place Type : Home Goods Store, Store, Appliances, Electronics Store, Mobile Phone Shop
Address : Rruga e Flamurit nr. 5, 9702 Sarandë
Coordinate : 39.874376783, 20.0079327822
Phone : +35544505050
Rating : -
Facebook : facebook.com/ Neptun.Official.Sarande
426 people like this.
Website : www.neptun.al
Opening Hours :
Monday: 09:00 - 21:00
Tuesday: 09:00 - 21:00
Wednesday: 09:00 - 21:00
Thursday: 09:00 - 21:00
Friday: 09:00 - 21:00
Saturday: 09:00 - 21:00
Sunday: 09:00 - 21:00
Like this? Embed to your site
Outdated / incorrect informations? Suggest an Edit or Request for Update
 Neptun Albania

About The Business:

Neptun sh.p.k është kompania udhëheqëse në shitjen e produkteve elektronike në Shqipëri. Shërbimi i Klientit 044 50 50 50

Description:

Neptun udhëhiqet nga parimi për t’iu ofruar klientëve të tij një cilësi shumë të mirë. Kjo është arsyeja që produktet që ofrohen zgjidhen me saktësi nga kompanitë më të mira në botë.Tani Neptun mundëson shërbimin online të shitjeve për të gjithë gamën e produkteve elektro-shtëpijake në Shqipëri.
Neptun është pjesë e Grupit Balfin, Grupit më të madh dhe inovator të investimeve në Shqipëri dhe nga më të mëdhenjtë në Ballkan.
Copyright © 2016 - 2019
PlacesMap.net | About