PlacesMap.net

World Places Map Directory
Home - Albania - Tirana - Gjerman Optik
Place Type : Store, Health
Address : Rruga Frang Bardhi - Kristal qender- Zona Komuna e Parisit-Tirane, Tiranë, Albania
Coordinate : 41.313918, 19.803365
Phone : +355 67 204 2659
Rating : 5.00
Website : gjerman-optik.business.site
Opening Hours :
Monday: 9:00 AM – 9:00 PM
Tuesday: 9:00 AM – 9:00 PM
Wednesday: 9:00 AM – 9:00 PM
Thursday: 9:00 AM – 9:00 PM
Friday: 9:00 AM – 9:00 PM
Saturday: 9:00 AM – 9:00 PM
Sunday: 9:00 AM – 9:00 PM
Like this? Embed to your site
Outdated / incorrect informations? Suggest an Edit
 Gjerman Optik Gjerman Optik Gjerman Optik Gjerman Optik Gjerman Optik Gjerman Optik Gjerman Optik Gjerman Optik Gjerman Optik Gjerman Optik Gjerman Optik Gjerman Optik Gjerman Optik Gjerman Optik Gjerman Optik Gjerman Optik Gjerman Optik Gjerman Optik Gjerman Optik Gjerman Optik Gjerman Optik Gjerman Optik Gjerman Optik Gjerman Optik

Comments:

Ina Ani (07/12/2017 03:46)
Optika me e mire ne Shqiperi, cilesi maksimale ne cdo produkt.

enea njehrrena (22/06/2017 23:48)
Optika me e mire qe kam shkuar.
Nese doni te gjenj optiken me cilesine e syzeve me te mire dhe me punonjes te sjellshem une ju sygjeroj te vini tek gjerman optik.

Albania Tour Guide (06/09/2016 17:23)
Professional service and products

Optika Roma (04/04/2015 23:38)
Atje gjeta ate qe kerkova, cilesine e pare me sherbimim profesional te duhur.
Copyright © 2016 - 2019
PlacesMap.net | About