PlacesMap.net

World Places Map Directory
Home - Albania - Vlorë - Pronuse - Sofi Radoman
Place Type : Beauty Salon, Beauty, Cosmetic & Personal Care
Address : Lgj.1 Rruga Tregetare, Sarandë
Coordinate : 39.8756, 20.0053
Phone : 0692530950
Parking : street
Rating : -
Facebook : facebook.com/ Pronuse
96 people like this.
 Pronuse - Sofi Radoman  Pronuse - Sofi Radoman  Pronuse - Sofi Radoman  Pronuse - Sofi Radoman  Pronuse - Sofi Radoman  Pronuse - Sofi Radoman  Pronuse - Sofi Radoman  Pronuse - Sofi Radoman
Like this? Embed to your site
Outdated / incorrect informations? Suggest an Edit or Request for Update

Description:

Do të jemi pranë jush, me sugjerime, oferta dhe gjithçka për ta bërë të vërtetë ëndrën tuaj !
Dekor për evenimete të ndrzshme...
Ceremoni martesore në restorant...
Fustane nusërie, mbrëmje, aksesorë...
Parukeri, stilim, grim, prerje, lyerje...
Muyika, kamera, foto, ftesa, konfeta...
Restorante, makina, hotele...
Menu, pije, torta...
Dhe gjithçka që ju nevojitet...
Ju faleminderit

Comments:

Facebook Admin (09/02/2013 18:47)
Makinat

Facebook Admin (09/02/2013 17:02)
Dekore
Copyright © 2016 - 2019
PlacesMap.net | About