PlacesMap.net

World Places Map Directory
Home - Albania - Durrësit - Punime Ndertimi Balla
Place Type : Electrician, Mining Company
Address : Borizane krujë, Kruja, Durrës, Albania
Coordinate : 41.5092, 19.7928
Phone : 0682080230
Rating : -
Facebook : facebook.com/ PunimeNdertimiBalla
102 people like this.
Punime Ndertimi Balla Punime Ndertimi Balla Punime Ndertimi Balla
Like this? Embed to your site
Outdated / incorrect informations? Suggest an Edit or Request for Update

About The Business:

Balla Construction eshte nje firme ndertimi e cila transformon idete dhe vizionet tuaja ne realitet. Zbatim projektesh me korrektesi dhe profesionalizem.

Comments:

Facebook Admin (31/05/2019 20:04)
Sistemi oborrit. Shtres betoni me helikopter.

Facebook Admin (04/04/2019 14:20)
Vazhdojm me ndërtimin e kësaj vile të mrekullueshme në fushkruj.

Facebook Admin (02/03/2019 17:13)
Vazhdojm me sitemimin e oborrit të ksaj vile të mrekullueshme në borizane

Facebook Admin (26/02/2019 23:39)
Diçka nga punimet e fundit.

Facebook Admin (10/11/2018 21:31)
Një problem i lehtë 8 8 8 8 8 8 8 8 = 1000Një problem i lehtë 8 8 8 8 8 8 8 8 = 1000

Facebook Admin (10/11/2018 18:26)
Disa nga punimet tona.

Facebook Admin (27/07/2018 23:29)
Përfundoi me sukses dhe vila e rradhës si karabina.

Facebook Admin (22/07/2018 04:09)
Gati në përfundimin e kësaj Supër Vile në fushkruj.

Facebook Admin (08/07/2018 22:54)
Vazhdojmë për mrekulli me punimet në ktë vilë të mrekullueshme.

Facebook Admin (04/07/2018 00:53)
Ishalla me mbarësi në objektin e ri.

Facebook Admin (26/06/2018 19:37)
Disa foto gjatë montimit të çatisë. Kësaj vile të mrekullueshme.

Facebook Admin (19/05/2018 02:53)
Një pjesë nga punimet të kjo vilë.

Facebook Admin (03/05/2018 18:03)
Disa foto gjatë punimeve në Borizane.

Facebook Admin (20/04/2018 02:48)
Disa foto gjatë punimeve në rikonstruksion e përgjithshëm të kësaj vile në fushkruj.

Facebook Admin (19/04/2018 02:10)
Projekti i sapo filluar 😎 dhe hedhja me sukses e themelit. #punimendertimiballa

Facebook Admin (17/04/2018 18:52)
Projekt i perfunduar... 😎 #punimendertimiballa #borizane #kruje

Facebook Admin (17/04/2018 18:45)
Punimet vazhdojn 😎 fotot perfundimtare se shpejti... #punimendertimiballa #borizane #kruje

Facebook Admin (17/04/2018 18:40)
Konstruktimi i shkalleve ne forma sipas deshires... #punimendertimiballa #borizane #kruje

Facebook Admin (15/04/2018 02:29)
Punim i realizuar nga grupi jone i ndertimit. Per me shume informacione na kontaktoni ne Nr. 0682080230 #PunimendertimiBalla #fushkruje

Jetmir Balla
Korrektësi dhe cilësi.

Other Places:

1. Veneto Stufe
Rruga Bajram Tusha, Shkozet, Durres, N.I.Tulla, ish magazinat e Agroexportit, 2001 Durrës
Coordinate: 41.3167, 19.45
Phone: +355675006000 (www.venetostufe.com)

2. Venkonair Tirana
Bërxullë
Coordinate: 41.3712322, 19.6861488

3. KlimaTek
Aleksander Goga, Durrsi, Durrës, Albania
Coordinate: 41.33543, 19.44534
Phone: 0696528598 (klimatek.al)

4. Magic Elektrik
Coordinate: 41.3213156617, 19.4506072998
Phone: 00355 52 237430

Copyright © 2016 - 2019
PlacesMap.net | About