PlacesMap.net

World Places Map Directory
Home - Albania - Dibër - RAMI - Dental
Place Type : Dentist, Hospital, Dentist & Dental Office
Address : BURREL, Burreli, Dibër, Albania
Coordinate : 41.6130910074, 20.0110979631
Phone : 00355686909439
Rating : -
Facebook : facebook.com/ RAMI-Dental-447811815287000/
717 people like this.
Opening Hours :
Monday: 08:30 - 19:00
Tuesday: 08:30 - 19:00
Wednesday: 08:30 - 19:00
Thursday: 08:30 - 19:00
Friday: 08:30 - 19:00
Saturday: 08:30 - 05:00
Sunday: -
Outdated / incorrect informations? Suggest an Edit or Request for Update

Business Pictures:

 RAMI - Dental  RAMI - Dental

 

Comments:

Facebook Admin (17/12/2015 23:06)
RAMI- DENTAL TASHME NE NJE AMBIENT TE RI 😊! Lagja PARTIZANI BURREL (TEK TUNELI NE QENDER TE QYTETIT) 💉😷

Facebook Admin (22/10/2013 20:36)
:)

Facebook Admin (13/09/2013 23:38)
:P :P

Facebook Admin (13/09/2013 23:37)
:)

Facebook Admin (22/06/2013 18:58)
Mjekimi i mishrave te dhembeve:
Pacienti duhet te bej vizite tek mjeku Stomatolog ,duhet te bej pastrimin e gurezave ,te mbaj nje higjene te mire te laj dhembet 3 here ne dite vecanerisht ne darke te mos flej pa i lare dhembet,te perdor fillin dentar per pasrimin e mbeturinave ushqimore qe mbeten ndermjet dhembeve edhe pasi i kemi lare dhembet pasi furca e dhembeve nuk mund te pasrtoj mire ne keto zona.Nese eshte e nevojshme mund te mari medikament per mishrat e dhembeve ( gjithmon me rekomandimin e mjekut Stomatolog).

Facebook Admin (13/06/2013 21:12)
Trajtojeni mire gojen tuaj! Kryeni kontrolle periodike cdo 6 muaj. Pjesa me e madhe e mjekeve stomatologe ne shqiperi kryejne vizita falas (90%), me qellim ndergjegjesimin e pacienteve per rendesine e shendetit oral, dhe te berit te kuptuar qe realisht kushton me lire dhe mire te trajtosh nje problem ne fazat filllestare sesa ne ato terminale.

Facebook Admin (13/06/2013 21:06)
:)

Facebook Admin (11/06/2013 22:41)
Per nje buzeqeshje BRILANTE drejtohuni vetem te RAMI - Dental :D

Facebook Admin (11/06/2013 22:37)
:P

Facebook Admin (11/06/2013 06:05)
:)
Copyright © 2016 - 2019
PlacesMap.net | About