PlacesMap.net

World Places Map Directory
Home - Albania - Dibër - Spitali Rajonal Diber
Place Type : Health, Hospital, Medical Company, Hospitality Service
Address : Rr:Rrahim Xhika, 70000 Peshkopi
Coordinate : 41.68719436, 20.42675715
Phone : 1234567890
Rating : 5.00
Facebook : facebook.com/ Spitali-Rajonal-Diber-140881893..
2.5K people like this.
Outdated / incorrect informations? Suggest an Edit or Request for Update

Business Pictures:

 Spitali Rajonal Diber  Spitali Rajonal Diber  Spitali Rajonal Diber  Spitali Rajonal Diber  Spitali Rajonal Diber

 

About The Business:

SPITALI RAJONAL PESHKOPI (DIBER) ALBANIA

Comments:

Facebook Admin (11/10/2018 19:52)
Edhe ne Spitalin Rajonal Diber🎀

Facebook Admin (24/09/2018 00:01)
Vazhdojne trajnimet per stafin infermieror ne Spitalin Rajonal Diber Temat e radhes: 1-Urgjencat,perballimi tyre,triazhimi rasteve,dhenia e ndihmes pare. 2-Salmonelozat,parandalimi tyre,kujdesi infermieror

Facebook Admin (13/09/2018 13:39)
Vazhdojne trajnimet per personelin infermieror te Spitalit Rajonal Diber...
Temat e prezantuara; 1.Albana Begu➡️ Fibromioma,kujdesi infermieror pre dhe postoperator. 2.Zamira Stojku➡️Ileus,klasifikimi tyre,kujdesi infermieror.... 3.Ilirjan Lazimi➡️Ushqyerja te femijet,malnutricioni proteino-kalorik. 4.Sofia Pira➡️Aktiviteti jo normal i lindjes,lindja podalike,kujdesi mami-infermiere. 5.Shpresa Bici➡️Etika dhe Deontologjia ne Infermieri. 6.Riza Methasani➡️Emergjencat,perballimi tyre,triazhimi rasteve,dhenia e ndihmes se pare. 7.Moza Manuka➡️Ushqyerja me gji,rendesia dhe kujdesi te nenat e reja. 8.Shkelqim Marku➡️Diabeti,llojet,klinika,rendesi a e dietes dhe kujdesi infermieror. 9.Elisabeta Vojka➡️Fruthi,epidemiologjia,rendesia e vaksininimit,kujdesi infermieror. 10.Alltane Jani➡️Salmonelozat,parandalimi tyre,kujdesi infermieror. 11.Defrime Tuka1➡️TBC,profilaxia,ndjekja e vatrave,kujdesi infermieror. 12.Alma Begu➡️Trupat e huaj ORL,komplikacionet dhe kujdesi infermieror. 13.Roza Neli➡️Insultet cerebrale,faktoret qe ndikojne,kujdesi infermieror. 14.Elva Manga➡️Infeksionet urinare ne grate shtatzana,incidenca,prevalenca. 15.Liljana Kanxha➡️Gjendjet konvulsive,reanimimi tyre,kujdesi infermieror. 16. Burbuqe Mandri ➡️Prolapsi uterin,nderhyrja kirurgjikale,kujdesi infermieror. 17.Kadrie Tomja➡️Kanceri kolo-rektal,nderhyrja kirurgjikale,kujdesi infermieror. 18.Naze Kapxhiu➡️Intoksikacionet nga fosfoorganiket,reanimimi tyre,kujdesi infermieror.
See More

Facebook Admin (28/08/2018 06:17)
Kemi akoma shume per te bere, por ne po permiresohemi dita dites..!

Facebook Admin (19/08/2018 20:20)
Drejt perfundimit💪🏻💪🏻💪🏻👌 👌🏻👌🏻

Facebook Admin (02/08/2018 00:48)
Faleminderit DONI FRUITS shpk🤝👏 #KantieriShëndetësisë🏥🏗 Çdo ditë nga një punë pë të ndërtuar #ShëndetësinëQëDuam✅ Sapo ka nisur puna për rikonstruksionin dhe riorganizimin e #urgjencës së spitalit të #Peshkopisë dhe rehabilitimi i ambjenteve pritëse për qytetarët👍🏼
#MShMS... #Spitali Rajonal Diber #PunaPërShëndetësinëQëDuam https://www.facebook.com/OgertaManastirli u/videos/500264860429569/
See More

Facebook Admin (30/07/2018 16:31)
https://www.facebook.com/OgertaManastirli u/videos/500264860429569/

Facebook Admin (07/06/2018 17:06)
#FushataDhurimitTëGjakut ‬ ‪Edhe stafi i Spitalit Rajonal Diber ju përgjigj thirrjes së #MShMS për dhurimin e gjakut në ndihmë të fëmijëve talasemikë.. ‬ ‪Mjaftojnë 10 min për të shpëtuar 3 jetë..
... #SR Diber #DhuroGjak #ShpëtoJetë
See More

Facebook Admin (22/05/2018 02:15)
https://www.facebook.com/OgertaManastirli u/videos/456083374847718/

Facebook Admin (12/05/2018 22:27)
https://www.facebook.com/OgertaManastirli u/videos/454403841682338/

Facebook Admin (11/05/2018 22:31)
Në spitalin rajonal të #Dibrës 👉🏼 u instalua pajisja e re e mamografisë duke ofruar për herë të parë diagnostikimin e hershëm të kancerit të gjirit për të gjitha gratë e qarkut të Dibrës🎀 👉🏼Jo vetëm mamografia por edhe grafia dhe një sërë pajisjesh të teknologjisë së lartë plotësojnë gamën e aparaturave për këtë spital rajonal. 👉🏼Investojmë në pajisje mjekësore jo vetëm në Dibër por në të gjithë spitalet rajonale👉🏼4.5 milion euro për të ofruar shërbim me cilësi afër vendbanim...it👍🏼 Paralelisht po investojmë për mbulimin me mjekë kudo ku ka nevojë në spitalet rajonale🏥 Në Dibër po japin shërbim me programin e bonusit 2 anestezistë-reanimatorë dhe nje mjek gjinekolog, kaq të nevojshëm për banorët e kësaj zone. ▫️Investojmë për shëndetin✔️ ▫️Përmirësojmë shërbimin për qytetarët👍🏼 #MShMS
See More

Facebook Admin (21/04/2018 21:09)
Aparatura te reja tek kabineti imazherise...nder to edhe mamografi...🤗👍👏💪🏻
Copyright © 2016 - 2019
PlacesMap.net | About