PlacesMap.net

World Places Map Directory
Home - Albania - Vlorë - Star Carpet, Vlorë
Place Type : Home Goods Store, Home Improvement
Address : Rruga Transballkanike, 9401 Vlorë, Albania
Coordinate : 40.4694044491, 19.4836038351
Phone : +355 69 205 4590
Rating : 5.00
Facebook : facebook.com/ starcarpetvlore
2.3K people like this.
Website : www.star-carpet.com
Opening Hours :
Monday: 09:00 - 21:00
Tuesday: 09:00 - 21:00
Wednesday: 09:00 - 21:00
Thursday: 09:00 - 21:00
Friday: 09:00 - 21:00
Saturday: 09:00 - 21:00
Sunday: -
Like this? Embed to your site
Outdated / incorrect informations? Suggest an Edit or Request for Update
 Star Carpet, Vlorë  Star Carpet, Vlorë  Star Carpet, Vlorë  Star Carpet, Vlorë

About The Business:

Star Carpet Sh.p.k Vlore vjen tek ju me nje game te gjere produktesh, e cila ju ndihmon te zgjidhni cilsine si dhe risine me te fundit ne treg.Me vendodhje dhe ne Tirane ju ofrojme sherbim si ne pakice po ashtu dhe ne shumice.

Description:

"Star Carpet" Sh.p.k zhvillon aktivitetin e saj ne importimin dhe tregtimin e produkteve tekstile si Tapete,moket dhe artikuj te tjere per dekorimin e shtepive. Fillesat "Star Carpet" i ka ne dhjetor te vitit 2000,kur u krijua si nje bisnes i vogel(Person Fizik)ne Tirane Rruga "Muhamet Gjiollesha" Ne vitin 2005-se hapi dhe nje pike te re shitje ne rrugen"Ferit Xhajko"Tirane. Ne vitin 2011-te u krijua kompania "Star Carpet" Sh.p.k.Si nje kompani qe Importon dhe tregton Tapete & Mokete nga Turqia,Kina dhe Italia. Pervecese magazines qendrore ne rrugen "Siri Kodra" blloku magazinave,kompania disponon edhe nje zinxhir pikash shitje ne pakice. Ne keto vite eksperience ne importimin dhe tregtimin me shumice dhe pakice te tapeteve dhe artikujve te ndryshem . Kompanija "Star Carpet" Sh.p.k ka patur nje zhvillim gradual dhe konstant. Duke ruajtur gjithmon nje standard te larte te cilsise se produkteve dhe te sherbimit ndaj klienteve. Bazuar ne studimet e vazhdueshme te tregut kemi mundesuar te sjellim produkte te nje cilesie te mire dhe me cmime te leverdisshme per tregun. "Star Carpet"Sh.p.k solli ide te reja,shume te ndryshme dhe unike me disenjot e saj ne industrine e tapeteve.Ajo eshte nje pionere me stil interesant ,si dhe ofron produkte te cilesise qe sfidon kohen. Cdo koleksion eshte pergatitur nga nje koncept i vecante dhe dyqanet ofrojne keto koleksione. Kompanija jone i kushton nje rendesi te vecante percaktimit te objekteve afat-shkurter,afat- mesem dhe afat-gjate,te cilat sherbejn si motivuese per rritjen e bisnesit,me nje organizem dhe manaxhim efikas. "Star Carpet"Sh.p.k i kushton nje rendesi te vecante edhe humultimit te tregut,duke indtifikuar problemet dhe mundesite e marketingut,duke studiuar dhe analizuar strategjite e konkurenteve,selljen e konsumatorve dhe duke zhvilluar gjithmone politika cmimesh fleksible,promovime dhe plane sherbimesh per shperdarjen e produkteve tona. Per ne eshte shume e rendesishme qe te mbajme gjithmone parasysh,pergjegjesite qe kompanija jone ka ndaj punonjesve dhe klienteve,Gjate ketyre viteve kemi arritur te krijojme nje raport besimi si ndaj furnitoreve,te cilet jane nga kompanite me prestigjoze ne Bote,si Festivalhali-Yasim Kaplan,Atlantik - Turkey,apo Giacommini & Gamberova -Italy . "Star Carpet"Sh.p.k ne Tetor te 2014 u vlersua ne Paris nga GLOBAL TRED LIDER'S CLUB me trofeun "INTERNATIONAL EUROPE AWARD FOR QUALITY" per sherbim ekselent ne tregtimin e tapeteve dhe artikujve te ndryshem per dekorimin e shtepive.
Copyright © 2016 - 2019
PlacesMap.net | About