PlacesMap.net

World Places Map Directory
Home - Albania - Tirana - University

University at Tirana, Albania

Found: 87 Places, 2 Pages
Page:   1 2

1. Lady of Good Counsel University
Laprakë, Rruga Dritan Hoxha, Tirana 1000, Albania
Coordinate: 41.3342105, 19.7979909
Phone: +355 4 227 3290 (www.unizkm.al/ )

2. Beder University
Kompleksi Usluga, Rruga Jordan Misja, Tiranë, Albania
Coordinate: 41.3367237, 19.814048
Phone: +355 4 241 9200 (www.beder.edu.al/ )

3. Tirana Business University College
Rruga Vaçe Zela, Tiranë 1023, Albania
Coordinate: 41.3232575, 19.7942305
Phone: +355 4 226 0443 (www.tbu.edu.al/ )

4. Polytechnic University of Tirana
Sheshi Nënë Tereza, Tiranë 1000, Albania
Coordinate: 41.3167476, 19.8215354
Phone: +355 4 222 7996 (www.upt.al/ )

5. Universiteti "ALDENT"
Rruga e Dibrës, Tirana, Albania
Coordinate: 41.332722, 19.82266
Phone: +355 69 207 5216 (www.ual.edu.al/ )

6. Agricultural University of Tirana
Kodër Kamëz, SH1, Tiranë 1000, Albania
Coordinate: 41.3615567, 19.769577
(www.ubt.edu.al/ )

7. Epoka University
Autostrada Tiranë-Rinas, km. 12, 1000, Albania
Coordinate: 41.40506, 19.705836
Phone: +355 4 222 2077 (www.epoka.edu.al)

8. University of Arts
Bulevardi Deshmoret e Kombit, Tiranë, Albania
Coordinate: 41.317805, 19.820391
Phone: +355 4 222 5488 (www.uart.edu.al/ )

9. University of New York Tirana
Rr"Kodra e Diellit", Tiranë 1046, Albania
Coordinate: 41.309445, 19.801978
Phone: +355 4 451 2345 (www.unyt.edu.al/ )

10. Fakulteti i Ekonomisë
Rruga e Elbasanit, Tirana 1000, Albania
Coordinate: 41.3187452, 19.8309382
(www.feut.edu.al/ )

11. POLIS University
Rruga Bylis 12, Autostrada Tiranë-Durrës, Km 5, Kashar, SH2, Tiranë 1051, Albania
Coordinate: 41.3525402, 19.7504244
Phone: +355 69 408 8111 (www.universitetipolis.edu.al)

12. American University of Tirana
Rruga Rezervat e Shtetit, Lundër 1, Albania
Coordinate: 41.280056, 19.8626268
Phone: +355 67 200 1100

13. Albanian University
Rruga e Durrësit, Tirana 1000, Albania
Coordinate: 41.3296702, 19.8133495
Phone: +355 4 227 1602 (www.albanianuniversity.al/ )

14. Fakulteti i Drejtesise
Rruga Milto Tutulani, Tirana, Albania
Coordinate: 41.3171362, 19.8161112
Phone: +355 123456789 (fdut.edu.al/ )

15. Universiteti "Marin Barleti"
Rruga Frang Bardhi, Tiranë, Albania
Coordinate: 41.315659, 19.7969556
Phone: +355 4 225 2621 (www.umb.edu.al)

16. Universiteti Medikadent
Rruga Reshit Petrela, Tirana, Albania
Coordinate: 41.3361399, 19.8146582
Phone: +355 68 207 5110

17. Marko Center
Rruga Mujo Ulqinaku, Tiranë 1001, Albania
Coordinate: 41.3266463, 19.8094081
Phone: +355 67 212 6812

18. European University Of Tirana
Bulevardi Gjergj Fishta Nd. 70, Tirana 1023, Albania
Coordinate: 41.3215453, 19.8026633
Phone: +355 4 242 1806 (www.uet.edu.al/ )

19. UNT (Permanently Closed)
Rruga Fuat Toptani 54, Tiranë, Albania
Coordinate: 41.316316, 19.838411
Phone: +355 4 225 0550 (www.unt.edu.al/ )

20. Canadian Institute of Technology
Rruga Sulejman Delvina, Tirana, Albania
Coordinate: 41.3188151, 19.8134083
Phone: +355 4 222 9778 (www.cit.edu.al/ )

21. Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi
Rruga Aleksandër Moisiu 78, Tiranë 1005, Albania
Coordinate: 41.346092, 19.8473087
Phone: +355 4 236 5188 (afmm.edu.al/ )

22. Tirana Fashion Academy
Rruga Eduard Mano, Selitë 2, Albania
Coordinate: 41.3066173, 19.8116731
Phone: +355 4 246 3308 (www.unitir.edu.al/ )

23. Albanian University
Bulevardi Zogu I, Tiranë 1000, Albania
Coordinate: 41.330507, 19.817577
Phone: +355 4 227 1602 (www.albanianuniversity.edu.al/ )

24. Fakulteti Inxhinierise Mekanike
Sheshi Nënë Tereza, Tiranë, Albania
Coordinate: 41.3172747, 19.8218143
Phone: +355 4 222 3707 (www.upt.al/ fakultete-dhe-institute/ fim)

25. Universiteti Metropolitan Tirana
Rruga Pjeter Budi, Tiranë 1000, Albania
Coordinate: 41.320132, 19.829907
Phone: +355 69 607 0111 (universiteti-metropolitan-tirana.business.site/ )

26. UNT - Universiteti Ndërkombëtar i Tiranës (Permanently Closed)
Rruga e Elbasanit, Tirana 1000, Albania
Coordinate: 41.3201231, 19.8260897
Phone: +355 4 225 0550 (www.unt.edu.al/ )

27. Faculty of Natural Sciences
Bulevardi Zogu I, Tiranë, Albania
Coordinate: 41.3345164, 19.8164762
Phone: +355 4 255 6987 (www.fshn.edu.al/ )

28. Universiteti Mesdhetar i Shqipërisë
Bulevardi Gjergj Fishta 52, Tirana 1023, Albania
Coordinate: 41.3218961, 19.8032957
Phone: +355 4 242 1774

29. Universiteti Mesdhetar i Shqipërisë
Bulevardi Gjergj Fishta 52, Tirana 1023, Albania
Coordinate: 41.3218897, 19.8033034
Phone: +355 68 504 7301 (www.umsh.edu.al/ )

30. F.L.A.I.R Center
Rruga Ded Gjo Luli, Tiranë, Albania
Coordinate: 41.3301461, 19.8166296

31. Akademia e Studimeve Albanologjike
Sheshi Nënë Tereza, Tiranë, Albania
Coordinate: 41.3182396, 19.8218653
Phone: +355 4 224 0713 (www.qsa.edu.al/ )

32. Fakulteti i Arkitekturës dhe Urbanistikës
Rruga Muhamet Gjollesha, Tiranë, Albania
Coordinate: 41.328316, 19.801594
Phone: +355 4 222 9045 (www.fau.edu.al/ )

33. Faculty of Civil Engineering - Polytechnic University of Tirana
Rruga Muhamet Gjollesha, Tiranë 1000, Albania
Coordinate: 41.3284485, 19.8019867
Phone: +355 4 224 4100 (www.fin.edu.al/ )

34. Sports University of Tirana
Rruga Muhamet Gjollesha, Tiranë 1001, Albania
Coordinate: 41.3307181, 19.8026606
Phone: +355 4 222 6652 (ust.edu.al/ )

35. Logos University
Tirana, Albania
Coordinate: 41.3340655, 19.8025775
Phone: +355 4 240 5355 (shlplogos.edu.al/ )

36. Shkolle Parukeri Estetik Afordite
Rruga Teodor Keko, Kashar, Albania
Coordinate: 41.3287503, 19.7851297
Phone: +355 67 340 7230 (www.afroditeacademy.al/ )

37. Nursing Faculty
Qëndra Spitalore Universitare "Nënë Tereza", Tiranë, Rruga Kongresi i Manastirit, Tiranë, Albania
Coordinate: 41.3399784, 19.8348286
(umed.edu.al/ )

38. University of Medicine Tirana
Rruga e Dibrës, Tirana, Albania
Coordinate: 41.342374, 19.833291
(www.umed.edu.al/ )

39. Wisdom University
Rr. Medar Shtylla, Tiranë, Albania
Coordinate: 41.3149388, 19.8061181
Phone: +355 4 220 0063

40. "Marin Barleti" University
Rruga Sami Frashëri 41, Tirana 1000, Albania
Coordinate: 41.3133175, 19.814756
Phone: +355 4 243 0333 (www.umb.edu.al/ )

41. Fakulteti Juridik Justicia (Permanently Closed)
Tirana, Albania
Coordinate: 41.3167115, 19.8148383

42. Juridiku
Tirana, Albania
Coordinate: 41.3173069, 19.8162138
(www.fdut.edu.al/ )

43. universiteti pedagogjik i tr
Tirana, Albania
Coordinate: 41.3147867, 19.797893

44. Universiteti Metropolitan Tirana 2
Rruga Brigada VIII, Tiranë, Albania
Coordinate: 41.3216863, 19.814803
Phone: +355 69 607 0111 (umt.edu.al/ )

45. Fakulteti Juridik Luarasi
Tirana, Albania
Coordinate: 41.3213833, 19.8246707

46. Fakulteti i Gjeologjisë dhe Minierave
Rruga e Elbasanit, Tiranë, Rruga e Elbasanit, Tiranë, Albania
Coordinate: 41.316783, 19.828616
Phone: +355 4 237 5246 (www.fgjm.edu.al/ )

47. Fakulteti Histori - Filologji
E 852, Tiranë, Albania
Coordinate: 41.3192045, 19.8293138
(www.fhf.edu.al/ )

48. National Centre for Forecast and Monitoring of Natural Risks.
Rruga Don Bosko, Tiranë, Albania
Coordinate: 41.3351309, 19.8061046

49. Epoka University (Permanently Closed)
Rruga Dritan Hoxha, Tiranë, Albania
Coordinate: 41.3346536, 19.8024943

50. Ish Befotrofi
Tirana, Albania
Coordinate: 41.3357089, 19.8183516

Found: 87 Places, 2 Pages
Page:   1 2
Copyright © 2016 - 2019
PlacesMap.net | About