PlacesMap.net

World Places Map Directory
Home - Albania - Durrësit - Tuttomondo Travel & Eni Rental
Place Type : Travel Agency, Tour Agency
Address : 2001 Durrës
Coordinate : 41.3167, 19.45
Phone : 0684308932
Rating : 5.00
Facebook : facebook.com/ Tuttomondo-Travel-Eni-Rental-19..
280 people like this.
Website : www.tuttomondotravel.com
Opening Hours :
Monday: 09:00 - 19:00
Tuesday: 09:00 - 19:00
Wednesday: 09:00 - 19:00
Thursday: 09:00 - 19:00
Friday: 09:00 - 19:00
Saturday: 09:00 - 19:00
Sunday: -
Like this? Embed to your site
Outdated / incorrect informations? Suggest an Edit or Request for Update
 Tuttomondo Travel & Eni Rental

Comments:

Facebook Admin (26/01/2019 22:50)
🍀SAN VALENTINO A VERONA🍀 -Duke filluar nga 175 euro per person -Hotel ⭐⭐⭐⭐ -Nisja ne dt 14/02 kthimi ne dt 16/02
... Ne cmim perfshihen: 🛫-Fluturimi vajtje - ardhje direkt nga Tirana 🏩-Akomodimi ne hotel 3 dite dhe 2 nete qendrim -Mengjeset per te gjithe ditet e qendrimit. -Siguracion shendeti ne udhetim.
***************************************** ************************** 🔴 Nuk eshte e perfshire ne cmim gjithshka qe nuk eshte permendur me larte. Per me shume informacion ose modifikim sipas deshires na kontaktoni: 📱: +355684308932 : +355672066400 ☎️: 052420444 E-mail:info@tuttomondotravel.com
See more

Facebook Admin (07/01/2019 20:20)
Mykonos ponte primo Maggio

Facebook Admin (07/01/2019 20:19)
Combinati isole Cicladi

Facebook Admin (07/01/2019 20:19)
Combinati isole Cicladi

Facebook Admin (19/12/2018 18:04)
🍀 AMSTERDAM 2019 🍀
-Duke filluar nga 275 euro per person -Hotel ⭐⭐⭐ -Nisja ne dt 15/02/2019 dhe kthimi ne dt 18/02/2019... -Nisja ne dt 18/02/2019 dhe kthimi ne dt 22/02/2019 -Nisja ne dt 04/03/2019 dhe kthimi ne dt 08/03/2019 -Nisja ne dt 11/03/2019 dhe kthimi ne dt 15/03/2019 -Nisja ne dt 15/03/2019 dhe kthimi ne dt 18/03/2019 -Nisja ne dt 18/03/2019 dhe kthimi ne dt 22/03/2019 -Nisja ne dt 22/03/2019 dhe kthimi ne dt 25/03/2019 -Nisja ne dt 25/03/2019 dhe kthimi ne dt 29/03/2019
Ne cmim perfshihen: 🛫-Fluturimi vajtje - ardhje direkt nga Tirana 🏩-Akomodimi ne hotel 3 dhe 4 ⭐ -Siguracion shendeti ne udhetim.
***************************************** ************************** 🔴 Nuk eshte e perfshire ne cmim gjithshka qe nuk eshte permendur me larte. Per me shume informacion ose modifikim sipas deshires na kontaktoni: 📱: +355684308932 : +355672066400 ☎️: 052420444 E-mail:info@tuttomondotravel.com
See more

Facebook Admin (17/11/2018 21:04)
Scopri l’Albania 🇦🇱 con Tuttomondo Travel👍👌
Tuttomondo Travel & Eni Rental p: +355 420 444 m: +355 67 20 66 400 a: L.3 Sheshi Liria, Durres, Albania... w: www.tuttomondotravel.com e: info@tuttomondotravel.com
See more

Facebook Admin (12/10/2018 17:18)
Avete mai visitato l'Albania?
Per maggiori informazioni:
📱: 0684308932 / 00355672066400... ☎️: 052420444 E-mail:tuttomondotravel@outlook.com< br> http://tuttomondotravel.com
See more

Facebook Admin (10/10/2018 20:11)
🍀AMSTERDAM 🍀 -Duke filluar nga 199 euro per person -Hotel ⭐⭐⭐ -Nisja ne dt 14/12 kthimi ne dt 17/12
... Ne cmim perfshihen: 🛫-Fluturimi vajtje - ardhje direkt nga Tirana 🏩-Akomodimi ne hotel 4 dite dhe 3 nete qendrim -Siguracion shendeti ne udhetim.
***************************************** ************************** 🔴 Nuk eshte e perfshire ne cmim gjithshka qe nuk eshte permendur me larte. Per me shume informacion ose modifikim sipas deshires na kontaktoni: 📱: +355684308932 : +355672066400 ☎️: 052420444 E-mail:info@tuttomondotravel.com
See more

Facebook Admin (09/10/2018 17:53)
🍀FUNDJAVE NE ROME 🍀 -Duke filluar nga 230 euro per person -Hotel ⭐⭐⭐⭐ -Nisja ne dt 26/10 kthimi ne dt 28/10
... Ne cmim perfshihen: 🛫-Fluturimi vajtje - ardhje direkt nga Tirana 🏩-Akomodimi ne hotel 3 dite dhe 2 nete qendrim -Mengjeset per te gjithe ditet e qendrimit. -Siguracion shendeti ne udhetim.
***************************************** ************************** 🔴 Nuk eshte e perfshire ne cmim gjithshka qe nuk eshte permendur me larte. Per me shume informacion ose modifikim sipas deshires na kontaktoni: 📱: +355684308932 : +355672066400 ☎️: 052420444 E-mail:info@tuttomondotravel.com
See more
Copyright © 2016 - 2019
PlacesMap.net | About