PlacesMap.net

World Places Map Directory
Home - Albania - Vlorë - Ujvara e Lukovës
Place Type : Park
Address : Lukovë, Albania
Coordinate : 39.9937921, 19.9098209
Phone :
Rating : 3.00
Like this? Embed to your site
Outdated / incorrect informations? Suggest an Edit

Comments:

Mino Edmond (07/04/2018 18:26)
Ujvarë e vogël dhe jo me ndonjë bukuri të madhe. Gjithsesi duhet vizituar duke e lidhur me kishën e Lukovës, që është monument në ruajtje por në gjendje të tmerrshme. Rruga jo shumë e mirë dhe pak e vështirë për tu gjetur. Të trishton pamja e plehrave ngado. Në mëngjes është koha perfekte për një shëtitje.
Copyright © 2016 - 2019
PlacesMap.net | About