PlacesMap.net

World Places Map Directory
Home - Albania - Vlorë - Vllezerit Dervishaj
Place Type : Home Goods Store, Home Improvement
Address : Sheshi Kosova Sarand, 3336655888 Saranda, Vlorë, Albania
Coordinate : 39.8734834027, 19.9987435341
Phone :
Rating : -
Facebook : facebook.com/ Vllezerit-Dervishaj-10131977704..
66 people like this.
 Vllezerit Dervishaj  Vllezerit Dervishaj
Like this? Embed to your site
Outdated / incorrect informations? Suggest an Edit or Request for Update

About The Business:

Punime Gipsi
Bojra me Kompjuter
Patinime
Grafiato

Comments:

Facebook Admin (26/04/2018 00:38)
Tavane gipsi ndarjera me gips te vendosu lesh guri per mos depertimin e zhurmes nga nje an nje tjetren... Cilesi dhe shpejtesi😃 Vllezerit Dervishaj.

Facebook Admin (12/12/2017 23:40)
Dekorime te ndryshme.....

Facebook Admin (29/01/2017 18:34)
Dekorime
DecorationsTranslated

Facebook Admin (15/01/2017 23:30)
Veshje tavani muresh kalim kornize....

Facebook Admin (13/01/2017 21:37)
shpejtesi & cilesi :)

Facebook Admin (10/01/2017 18:03)
Punime Dekorative
Copyright © 2016 - 2019
PlacesMap.net | About