PlacesMap.net

World Places Map Directory
Home - Macedonia - Shtip - Дент Естет - Штип / Dent Estet - Shtip
Place Type : Dentist, Health, General Dentist, Oral Surgeon
Address : 138 Pirinska, 2000 Štip
Coordinate : 41.7439348426, 22.1955317791
Phone : +389 32 386 232
Parking : lot
Rating : -
Facebook : facebook.com/ DentEstetStip
1.7K people like this.
Website : www.dent-estet.com
Opening Hours :
Monday: 08:30 - 20:00
Tuesday: 08:30 - 20:00
Wednesday: 08:30 - 20:00
Thursday: 08:30 - 20:00
Friday: 08:30 - 20:00
Saturday: 09:30 - 14:00
Sunday: -
Like this? Embed to your site
Outdated / incorrect informations? Suggest an Edit or Request for Update
Дент Естет - Штип / Dent Estet - Shtip Дент Естет - Штип / Dent Estet - Shtip Дент Естет - Штип / Dent Estet - Shtip Дент Естет - Штип / Dent Estet - Shtip Дент Естет - Штип / Dent Estet - Shtip Дент Естет - Штип / Dent Estet - Shtip Дент Естет - Штип / Dent Estet - Shtip

About The Business:

DENT ESTET - Stip - Making Your Smile
Papakoca Implant Dentistry Center
http://www. dent-estet. com

Description:

"Дент Естет" е мала и со одлична работна атмосфера стоматолошка ординација, која се фокусира на оралното здравје и убавина на своите пациенти, на природен и здрав начин. "Дент Естет" Ви помага да ги одржувате Вашите заби здрави и бели, со помош на најсовремените алатки и техники во светот на стоматологијата.
Тимот од стоматолози на "Дент Естет" континуирано се едуцира и специјализира се со цел да се понудат квалитетни услуги на клиентите. Веруваме во најсовремените технологии, кои ни овозможуваат да се добијат извонредни резултати при работа со нашите клиенти.
Во "Дент Естет" кон решавањето на проблемите се приоѓа темелно, вклучувајќи го естетскиот аспект во работата, како начин за подобрување на целокупното физичко и емотивно здравје на пациентите.

Comments:

Facebook Admin (07/02/2019 00:57)
Thank you for your trust in us. We will keep on going further in new victories together with you. 🎊 Ова се наши денови! Прославуваме 12-ти роденден! 07.02.2007 – 07.02.2019 Дент Естет веќе 12 години константно се грижат за вашето орално здравје.

Facebook Admin (03/02/2019 21:02)
Dental implantology and alveolar bone reconstruction. #dentestetstip #papakocaimplantdentistrycenter #wemakingyoursmile #esteticdentisty #inimplantologywetrust #nopain

Facebook Admin (28/12/2018 17:40)
Напредни техники за коскени аугментации при нагласени атрофии – синус лифт процедура и поставување на коскени блокови

Facebook Admin (27/12/2018 00:54)
🎅 🤶 🎄Среќни Новогодишни и Божиќни празници! 🦌 🎁 ⛄
Ако здравјето е најважно, среќата најпотребна а љубовта неопходна, искрено Ви посакуваме тоа да биде дел од вашиот живот во новата година.

Facebook Admin (24/11/2018 20:22)
Some teeth need to be removed...

Facebook Admin (09/11/2018 02:24)
last 4 places for December ... be part of this event! with prof. dr. Horia Barbu and prof. dr. Kiro Papakoca

Facebook Admin (03/10/2018 19:30)
Special lips for special kisses... #dentestetstip #papakocaimplantdentistrycenter #wemakingyoursmile

Facebook Admin (25/09/2018 03:42)
Dental Laser Treatment #papakocaimplantdentistrycenter #wemakingyoursmile @ Дент Естет - Штип / Dent Estet - Shtip

Facebook Admin (16/09/2018 00:06)
Предавачи: - Проф. д-р Хориа Михаил Барбу – Катедра по Дрална имплантологија, Факултет по Дентална медицина, Универзитет „Титу Маиореску“ – Букурешт - Доц. д-р Киро Папакоча – Катедра по Орална и Максилофацијална хирургија и Дентална имплантологија
Програма на курсот:... Објектив на курсот: - Како да ги избегнеме компликациите кај пациентите на кои изведуваме синус – лифт интервенција - Примена на различни техники за аугментација на максиларниот синус - Хируршки инструментариум – специфични диспозитиви и специфичен инструментариум кои го користиме - Материјали кои се користат за коскена аугментација
Теоретски дел (од 10.00 ч до 13.00ч): - Индикации и контраиндикации на постапката за аугментација на максиларниот синус - Техника one stage vs. two stage - Интра – синусални септуми - Интра – синусални цистични формации - Интра – оперативни хеморагии - Перфорации на синусалната мембрана и нејзино сутурирање - Комбинирање на различни хируршки техники за синус – лифтинг процедура (коскени блокови за латерално и вертикално зголемување на алволарниот гребен) - Компликации кои се појавуваат при употреба на различни техники за коскена аугментација на максиларниот синус.
Пауза (од 13.00ч до 14.30ч)
Hands-on (од 15.00ч до 18.00ч) : - Операција на пациент, Орално – хируршла интервенција за синус лифт
Задолжително пријавување по маил или тел. kiro.dentestet@gmail.com 032 / 386 – 232 цена на курсот 400е во денарска противредност. Максимум број на учесници 12 доктори.
See More

Facebook Admin (30/04/2018 21:19)
News - Dental Laser Treatment. 🥇For better dentistry.🇲🇰 #dentestetstip #papakocaimplantdentistrycenter #wemakingyoursmile #nopain #lasertreatment #minimalinvasivdentistry

Facebook Admin (28/04/2018 20:34)
Happy birthday dear #KiroPapakoca from Dent Estet.

Facebook Admin (09/04/2018 00:35)
Честит Велигден - Христос воскресна!
Да го празнуваме животот денес. Да го воскреснеме Исус во нашите срца. Да ги отвориме душите за љубов и радост.

Facebook Admin (07/04/2018 00:28)
Среќни Велигденски Празници!
Со мир во душата и љубов во срцето, со верба во Бога и слава на Христос, да се радуваме, да простуваме, да сакаме и да се почитуваме!

Facebook Admin (08/03/2018 17:30)
Нека среќата Ви стане стварност, а здравјето нека биде трајност, нека љубовта Вашето срце го грее и секоја исполнета желба нека Ви се насмее! Среќен 8ми март!

Facebook Admin (24/02/2018 01:04)
😬🤔☠️

Facebook Admin (23/02/2018 01:32)
Добро е да се знае дека...

Facebook Admin (21/02/2018 01:35)
Дали сте знаеле дека...

Facebook Admin (18/02/2018 04:01)
Дали сте знаеле дека…
Устата на полжавот не е поголема од врвот на една игла, а може да има повеќе од 25 000 заби.😁

Facebook Admin (09/02/2018 19:46)
11 години ја правиме Вашата насмевка!

Facebook Admin (08/01/2018 01:09)
Нека божиќниот дух Ви го стопли срцето, нека Ве одведе каде што ќе посакате, нека ги исполни сите Ваши молитви и нека Ви ја подари смиреноста, истрајноста и љубовта на Исус. Среќен Божиќ - од тимот на Дент Естет

Facebook Admin (31/12/2017 22:14)
Пречекајте ја 2018 година со широка насмевка, изживејте ја со љубов и испратете ја со успеси. Радоста и доброто здравје нека Ви бидат трајни гости во вашиот дом. Среќна Нова Година - од тимот на Дент Естет!

Facebook Admin (02/12/2017 22:28)
high quality of dental implant stability... #DentEstetStip #PapakocaIplantDentisryCenter #wemakingyoursmile

Facebook Admin (28/10/2017 01:52)
#drpapakoca #esteticdentisty #DentestetStip

Facebook Admin (11/07/2017 18:44)
from Sweden to our clinic #DentEstet #Shtip

Valentina Pecorova Ex Balaz
Најдобри стоматолози во Штип!

Kire Krsteski
The Best!!!!!

Daniela Arsovska
Profesionalci vo svojata rabota! Imaat resenie za site problemi. Najiskreno gi preporacuvam

Ales Tomsic
Super ordinacija, super osoblje i usluge!

Other Places:

1. ПЗУ „Прима Дент“
2000 Štip
Coordinate: 41.7405959, 22.2008688
Phone: 072275672

2. Стоматолошка ординација "Д-р Доневски Стојан"
Ул. Маршал Тито бр.22/ 1, 2000 Štip
Coordinate: 41.7458, 22.1958
Phone: 032/ 391-654

3. Stomatoloska ordinacija Apolonija
Todosija Paunov, Štip
Coordinate: 41.7384697447, 22.1990665628

4. Пзу Д-р Доневски
Улица "Маршал Тито" бр. 22/ 1, 2000 Štip
Coordinate: 41.7458, 22.1958
Phone: 032391654

5. PZU Prim Dr Blagoj Nikov
Borko Talev, Štip
Coordinate: 41.7356446616, 22.191832811
Phone: +38932380078

Copyright © 2016 - 2019
PlacesMap.net | About