PlacesMap.net

World Places Map Directory
Home - Macedonia - Shtip - Приватен Студентски Дом „Оаза“
Place Type : School, Dorm, Campus Building
Address : КЕЈ МАРШАЛ ТИТО, 2000 Štip
Coordinate : 41.7380641337, 22.1952795982
Phone : 032-394-882
Rating : -
Facebook : facebook.com/ stdoaza
315 people like this.
Приватен Студентски Дом „Оаза“ Приватен Студентски Дом „Оаза“
Like this? Embed to your site
Outdated / incorrect informations? Suggest an Edit or Request for Update

About The Business:

Студентскиот дом „ОАЗА“ е еден од првите приватни студентски домови во градот Штип.

Description:

Студентскиот дом „ОАЗА“ е еден од првите приватни студентски домови во градот Штип. Активно работи од 1992 година и е отворен за сите студенти кои сакаат да бидат на чекор од збиднувањата во градот.

Лоциран е во строгиот центар на градот веднаш до Трговскиот Центар, идеална положба за во неколку чекори да посетите банка, да испиете кафе со пријателите и да прошетате низ центарот на градот.

На околу 300 метри од него се наоѓа месноста Суитлак и познатиот парк Кртеќе, каде може да уживате во свеж воздух и убава прошетка или да ја посетите најновата атракција во градот Зоолошката градина.

Comments:

Facebook Admin (05/10/2017 23:27)
http://www.mon.gov.mk/…/2014…/vesti-i -nastani/2136-2017-2038

Facebook Admin (27/08/2015 14:03)
Студентскиот дом располага со сопствена менза каде секојдневно се служи оброк за студентите. Менито во мензата се менува во зависност од сезоната и потребите на студентите.

Facebook Admin (27/08/2015 14:02)
Студентскиот дом располага со 37 соби или 112 легла и тоа: * 2 - еднокреветни соби * 8 - двокреветни соби * 17 - трикреветни соби * 7 - четирикреветни соби ... * 3 - петкреветни соби Собите располагаат со засебни полици за складирање на книги и предмети, како и плакар за сместување на постелнината и облеката.
See More

Other Places:

1. Gradinka Astibo
Štip
Coordinate: 41.749122325, 22.18371137

2. ДМУЦ „Сергеј Михајлов“ Штип
Ул. „Рајко Жинзифов“ Б.Б, Štip
Coordinate: 41.7599161, 22.2014358
Phone: 032381457

3. DMUC Sergej Mihajlov - Stip
Ivo Ribar Lola, Štip
Coordinate: 41.7381401166, 22.1911446408

4. Avto Skola Zelen Signal
Kej marsal tito br.57, 2000 Štip
Coordinate: 41.7458, 22.1958
Phone: 078315787 (avtoskolazelensignal.mk)

5. Logos - Studentski dom Stip
11 Kongres 53, 2000 Štip
Coordinate: 41.7594331, 22.1986396
Phone: 070257264 (logos.mk/ )

6. ПолиПроект
Добре Радосавлев 1А, 2000 Štip
Coordinate: 41.73893039, 22.19647313
Phone: 032/391-591 (www.poliproekt.mk)

7. UGD "Goce Delcev"
Štip
Coordinate: 42.0024384208, 21.4736383642
Phone: 032 550 000 (www.ugd.edu.mk/ )

8. УГД Инфо Центар
„Krste Misirkov“ 10-А, 2000 Štip
Coordinate: 41.7361, 22.18262
Phone: 032 550 830 (www.ugd.edu.mk/ index.php/ mk/ )

9. Helen Doron Stip
Kozjak planina 2/1, 2000 Štip
Coordinate: 41.7368952741, 22.199678421
Phone: 078757455 (www.helendoron.mk/ )

10. Економски Факултет - Штип
General Mihajlo Apostolski 32, 2000 Štip
Coordinate: 41.7367511666, 22.2033691406
Phone: 38932550300 (ef.ugd.edu.mk)

Copyright © 2016 - 2019
PlacesMap.net | About