PlacesMap.net

World Places Map Directory
Home - Macedonia - Shtip - Dental Art Studio
Place Type : Dentist, General Dentist
Address : Pirinska 75 C, 2000 Stiplia, Štip, Macedonia
Coordinate : 41.74394, 22.19455
Phone : 078597229
Rating : -
Facebook : facebook.com/ dentalartstudio
816 people like this.
Opening Hours :
Monday: 12:00 - 20:00
Tuesday: 09:30 - 17:30
Wednesday: 12:00 - 20:00
Thursday: 09:30 - 17:30
Friday: 12:00 - 20:00
Saturday: -
Sunday: -
Like this? Embed to your site
Outdated / incorrect informations? Suggest an Edit or Request for Update
Dental Art Studio Dental Art Studio Dental Art Studio

About The Business:

Everyone deserves a beautiful smile ! ! : D

Comments:

Facebook Admin (05/11/2018 22:04)
Почитувани, ПЗУ Дентал Арт Студио има потреба од медицинска сестра со положен државен испит( забен техничар или искуство во стоматолошка ординација се смета за предност). Заинтересираните кандидати се замолуваат да испратат CV na pzu.dentalart.studio@gmail.com. Број за контакт: 078 216 440.

Facebook Admin (01/11/2018 02:57)
Halloween mood #DentalHumour

Facebook Admin (15/05/2018 03:21)
Пред две години започнавме со многу ентузијазам, желба за докажување, но и голема претпазливост. Денес, по две години можеме само да Ви заблагодариме на сите Вас кои ни ја дадовте довербата да се погрижиме за Вашата насмевка. Продолжуваме понатаму, со уште поголема посветеност и одговорност, затоа што постоиме за да се грижиме за Вашето орално здравје !! #DentalArtStudio

Facebook Admin (09/05/2018 04:22)
Ја враќаме насмевката на Вашите лица ! #DentalArtStudio

Facebook Admin (14/04/2018 16:09)
Пациент со целосна деструкција на заб 21 (горен лев инцизив). Поставување на фиберглас колче и оформување на заб со високо квалитетна нанокомпозитна пломба.

Facebook Admin (09/04/2018 04:17)
Среќни Велигденски празници, многу здравје, љубов и благосостојба !! #DentalArtStudio

Facebook Admin (07/11/2017 17:34)
Целосна рехабилитација на забало и презадоволен пациент : - горна вилица метал керамички мост 14-23 во комбинација со скелетирана парцијална протеза со атечмени (копчиња) - долна вилица класична акрилатна парцијална протеза #WeCareAboutYourSmile #DentalArtStudio

Facebook Admin (25/10/2017 17:02)
Добро погледнете, кои се последиците доколку изгубениот заб не се надомести навреме ! Radmila Panev Abraseva Ruzica Ljupka Lazarova Dejan Panev

Facebook Admin (25/09/2017 23:24)
5 чекори за зачувување на здравјето на вашите заби 1. четкајте 2 x дневно 2.користете конец 1 x дневно 3.посетете го вашиот стоматолог 2 x годишно 4.избегнувајте пушење на цигари... 5.јадете балансирано и храна богата со витамини
See More

Facebook Admin (12/07/2017 02:20)
PRED/POTOA Zatvaranje na Diastema Mediana so visokokvalitetna, nanokompozitna plomba.

Facebook Admin (28/06/2017 22:05)
Јако му е сонцето на Петар Чичев :)

Facebook Admin (19/05/2017 19:12)
Метал-керамички циркуларен мост во горна вилица. #WeCreateSmiles #MakingPatientsSatisfied

Facebook Admin (16/03/2017 23:33)
Singing dentist strikes again -Everybody keep on brushing :))

Facebook Admin (08/03/2017 20:26)
Тимот на Dental Art Studio им го честита празникот на припадничките на понежниот пол...Имајте убав ден !!!

Facebook Admin (06/03/2017 04:17)
Забите, како и пријателите, е многу важно да се зачуваат, затоа четкаме најмалку 2 пати дневно :)

Facebook Admin (14/02/2017 21:25)
Техника на користење на забен конец, кој што има подеднакво значење во одржување на орална хигиена како и четкањето на забите.

Facebook Admin (04/02/2017 00:06)
Најзлатно и најумно пациентче Лана! 😘💚

Facebook Admin (11/01/2017 23:29)
Пред/потоа ... замена на стара композитна пломба на 11 и реставрација на иннцизален раб на 12 со nanocomposite Filtek Ultimate 3M ESPE.

Other Places:

Copyright © 2016 - 2019
PlacesMap.net | About