PlacesMap.net

World Places Map Directory
Home - Macedonia - Negotino - Dermatoloski Centar MN - Derm
Place Type : Health, Medical & Health
Address : Marsal Tito 146 /1, 1430 Negotin Vardarski, Negotino, Macedonia
Show Maps
Coordinate : 41.4880060719, 22.0935058594
Phone : +389 70 737 928
Rating : -
Facebook : facebook.com/ Dermatoloski-Centar-MN-Derm-131..
297 people like this.
Dermatoloski Centar MN - Derm
Like this? Embed to your site
Outdated / incorrect informations? Suggest an Edit or Request for Update

Description:

Медицина и здравје

Comments:

Facebook Admin (05/07/2018 18:09)
Нокти -Ноктите се тврда рожеста обвивка на врвовите на прстите од рацете и нозете, тие не се само украс на телото, туку имаат и сложени функции. 1. Ноктите побрзо растат ако се потсекуваат редовно; 2. Кај мажите тие растат побрзо од кај жените; 3. После болест, ноктите растат побрзо, а исто така и за време на бременоста. Најбрзо расте ноктот на средниот прст и ноктите на доминантната рака. ... Студиите покажуват дека, пишувањето на тастатура го стимулира растот на ноктите. Белите точки не се знак на недостаток на калциум, тие се коса во друг облик. Ноктите на нозете се потврди од ноктите на рацете. Процесот за лекување на ноктите трае од 6 – 12 месеци.
See More

Facebook Admin (28/05/2018 19:19)
РАКОТ НА КОЖАТА Е ПРОБЛЕМ ВО ЕВРОПА, ЕУРОМЕЛАНОМА 2018. Скрининг дијагностиката е во рамките на европската кампања "Еуромеланома 2018" за пигментни промени и рано откривање на рак на кожа, под мотото: "РАКОТ НА КОЖАТА Е ПРОБЛЕМ ВО Р. МАКЕДОНИЈА". Бесплатните прегледи на сомнителните дамки на кожата ќе траат од 29 до 31 Maj (од 10:00 до 19:00) во дерматололошкиот центар "МН- Дерм" во Неготино, каде што ќе се вршат и дермоскопските прегледи. Дерматолошкиот центар се наоѓа на ...први спрат во зградите во строгиот центар на Неготино, улица "Маршал Тито" број 146/1. RAKOT NA KOZATA E PROBLEM VO EVROPA, EUROMELANOMA 2018. Skrining dijagnostikata e vo ramkite na evropskata kampanja "Euromelanoma 2018" za pigmentni promeni i rano otkrivanje na rak na kozata, pod mototo: "RAKOT NA KOZATA E PROBLEM VO R.MAKEDONIJA". Besplatnite pregledi na somnitelnite damki na kozata kje traat od 29 do 31 Maj ( od 10:00 do 19:00) vo Dermatoloshki centar "MN- Derm" vo Negotino, kade shto kje se vrshat i dermoskopskite pregledi. Dermatoloshkiot centar se naogja na prvi sprat vo zgradite vo strogiot centar na Negotino, ulica "Marshal Tito" broj 146/1.
See More

Facebook Admin (10/02/2018 05:03)
Hijaluronski fileri- siguren I priroden izgled na vasiot izgled. Hijaluronskata kiselina e skoro identicna so hijaluronskata kiselina vo nasiot organizam. Filerite se vo forma na gel koj se injektira vo samata koza I sluzokoza. Se tretiraat site regii na lice, vrat, dekolte, saki I posttraumatski luzni I luzni od akni. Efekt vidliv odma po aplikacija na filer.

Facebook Admin (06/02/2018 21:50)
Fibrom na jazik, najcest tumor na usna suplina I na jazik. Fibrom- poteklo od svrzno- tkivni kletki, najcesto se hiperplazii na mesto na iritacija. Fibrom na jazik se tretira so dermatohiruska metoda na radiobranovi, so odlicni estetski rezultati.

Other Places:

1. ЈЗУ Здравствен Дом Неготино
Вељко Влаховиќ бр.9, Negotino
Coordinate: 41.4839, 22.0892

2. Zdrastven Dom Negotino
Velko Vlahovic 9, Negotino
Coordinate: 41.4787841823, 22.0827000782

Copyright © 2016 - 2019
PlacesMap.net | About